D2 için muz silecek mi? yoksa normal klasik silecek mi?

aliyavuzer

Azimli Üye
Arkadaşlar silecek değiştirme zamanı geldi aracın üstünde klasik tip silecek vardı ben onları muz silecek ile degiştirdim 2 kış geçti onlarda bitti artık şimsi alırken kafam karıştı bosch marka klasik 30 tl muz 50 tl sizce hangisini almalıyım...Muz güzel duruyor o yüzden kafam karıştı ama bide perfonması iyi olmazsa işe yaramaz tabi...

bende değişicem silecekleri 2 sefer muz aldım sürekli atlayarak siliyor şöför tarafını. bu gidişle klasik alıcam ama muz şekil olarak güzel bende kararsızım

Ben yakın zamanda değiştirdim orjinal olanını aldım.Ama sanayide bi usta bunların ömrü bitti dedi ama memnunum ben.Muz atlayarak siliyor veya başka bişi oluyor tabi bu bazılarında.

valla görünüş amaçlı hiç kullanmadıgımız orjınal silecekleri çıkardım muz silecek taktım kendim.. pakatinde dura dura galiba ortası malum ( böyle olmuş sadece yolcu tarafında çizik bırakıyor tam ortada biraz

muzlar rüzgardan daha fazla etkileniyor gibi.bizimkilerde orjinal muz olduğundan klasik hiç yakışmaz gibime geliyor.yoksa klasik alasım vardı benimde.

bizde değişecez silecekler ben muz silecek taktıracağım

Geçen sene BİM'e gelen sarı kutulu muz silecekleri takmak D2 aracıma nasip oldu. Üzerindeki orijinal olanlar silerken birikinti ve yer yer damla bırakıyordu. Muzlar hem daha görsel duruyor hem de iyi temizliyor. Gerçi orijinallerin sıfırından bir farkları var mıdır yok mudur bilemiyorum. Benim elde bunlar vardı. Taktım. Güzel de oldular.

Bazı arkadaşalr 30 TL 50TL lerden bahsetmişler.

RBW var burada tanesi 5TL en pahalı o zaten galiba. ve Gayet iyi temizliyorlar 1 senede gidiyor.

Back