Kardeşlerim d2 kullanıcısıyım uzun süredir aracım da orjinal teyp var değiştirmek istiyorum multimedialı, görüntülü vs. Teyp arıyorum bu konularda pek bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz ucuz olsun iyi olsun şimdiden teşekkürler.
Bildiğiniz güzel kullanışlı uygun ucuz markalar varsa the.answer.34@live.com mail
@aozgur
Fotoğrafı felan varmı veya herhangi bi siteden bulabilirmiyim tam olarak marka model nedir?
bende arıyorum böyle birşey ama daha kibar bişey lazım. bu modeller hem oturmamış gibi önde duruyor hemde göze pek hitap etmiyor bence. ama özellik bakımından çok iyiler
bende takınca sizin gibi düşündüm ama teyp kasası önden şapkalı olduğu için kızak açılınca şapkaya çarpıyor o yüzden biraz önde montajladık. önde durması bi sorun teşkil etmiyor ben ona güzel bi çerçeve yaptım açıklık hiç gözükmüyor
onu yapabilmek önemli 🙂 ben şöyle orjinalliği bozmayan bişey arıyorum ama hala bulamadım.
mesela aynı normal teyp gibi olucak ışıklandırması turuncu olmalı ve minik bi ekranı olmalı ki arka görüş kamerası bağlanabilmesi. şu linkteki gibi birşey arıyorum ama ışıkları turuncu olandan.
(link)
Arakadaşlar 2008 model doblo ma multimedia navigasyon almayı düşünüyorum, kendi orijinal kasasına taktırabilceğim ne model var, kullanan varsa yorum yapabilir mi