emre202424
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 25 Aralık 2024
- Adı
- emre
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
Lastiklerimi yeni değiştirdim sorun devam ediyorLastiklerini kontrol ettir taban tel kırılması arızaya sebep
Sağ sol aks ve rot başlarına baktır iyi bir usta bul çevrende bence
düz alan rampa vs fark etmiyor hocam direksiyon tam tur çevirip manevra aldığımda tekeri bir şey itiyormuş gibi zıplıyor sanki bir taş var altından onun üstünden geçiyor gibi ve ayrıca avm otoparkında düz bir zeminde aynı şekilde tam tur çevirip dönmeye çalıştığımda sallana sallana dönüyor çok zıplamıyor orada genelde yağışlı zeminde daha belirgin oluyor video çekip ileri günlerde ekleme yapacağım.Herhangi bir ses duymuyorsanız alt takım kontrollerinde de sıkıntı çıkmadıysa olabilir bu zıplama olayı düz alanda dönerken de oluyor mu rampada olur tam turda lastik yeri kavraması zordur rot balansa baktırdınız mı?
istanbuldayım hocam çok teşekkür ederimAleyküm selam emre Ankarada isen yardımcı oluruz
195/65/15lastik jant orjinalmi genişmi kullaniyosun camurluga fakan surtuyo olabilirmi
Aklımda o fikir var deneyeceğim sağ olasınız hocambende195/60/15 takiliydi. ayni olmasada senin sorununa yakin bisey vardi hissedilir.185/65/15 e gectim buyuk oranda gecti diyebilirim.benimki tesadufte olabilir ama imkqnin varsa bbirkac gün deneme sansi yakalarsan 185 dene derim
yağmurlu hava da daha cok belirgin oluyordu bu aralar cok deneyemedim ama bugün aracımın sağ sol aks ve sol salıncak değişti bi değişiklik olursa buradan yazacağım ayrıca bugün rotbalanscıya da sordum bu olayı lastiklerden yapabilir dedi benim aracın orijinal ebatları 185 65 15 ben 195 65 15 bi ihtimal bundandır diye düşünüyorum@emre202424 sorunun çözümünü buldun mu? Benim d2'de de aynı durum var.