D2 Doblo Sis farı Kitinde Ne Eksik

Salih445

Daimi Üye
Doblo
Adı
Salih
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
(link)

Fabrikasyon sis farı yok araçta. Bu kiti almayı düşünüyorum ama içinde ne eksik ne tam bilmiyorum. Tuş takımında ön sis farı tuşu yok bu kitin yanına ayrıyeten ne almam lazım? Kitin OEM kodu: 55173038

(link)

Fabrikasyon sis farı yok araçta. Bu kiti almayı düşünüyorum ama içinde ne eksik ne tam bilmiyorum. Tuş takımında ön sis farı tuşu yok bu kitin yanına ayrıyeten ne almam lazım? Kitin OEM kodu: 55173038
Ünlü otoyu arayıp görüşürseniz daha garanti olur. Eksik varsa yardımcı olurlar.

Şuan ellerinde yok galiba

Aslında pek birşey lazım değil bir adet far rolesi ve röle söketi kablo vede sis farını nerden açıp kapatacaksanız oraya göre anahtar

Aslında pek birşey lazım değil bir adet far rolesi ve röle söketi kablo vede sis farını nerden açıp kapatacaksanız oraya göre anahtar
Derme çatma çakma işler olur öylede

Başka ne gibi birşeyler yapabilir sis farina dair hicbirsey yok araçta
Oto aksesuarcalıra götür arabayı baştan yaparlar
YouTubede modifiyeli doblolar bak gözün gönlün açılsın
Günaydın

Arkadaşlar kablo ile ben de derme çatma bi tesisat yapabilirim ama ben orjinal olsun istiyorum. Linkte tükenmiş fakat aynı oem kodu ile farklı yerlerde aynı setten bulunuyor. Ben linki örnek olsun diye attım. Orjinal tesisatını bir kere takarım diye düşünüyorum. Su aldı teki yandı yanmadı olayı olmaz. Resimde role kablo tesisatı bulunuyor gibi görünüyor belki burda alıp kullanmış olan vardır diye sorayım belki denk gelir dedim

Back