D2 Doblo orjinal teybe hoparlör önerisi?

onurkayaats

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Benim 2008 d2 doblom var. Ben bunun orijinal hoparlörlerinden memnun değilim ses seviyesi 20 yi geçince çok boğuluyor.Ben fazla masraf yapmadan nasıl halledebilirim bütçem max 150 TL.. 50 liraya 4 yollu hoparlörler buluyorum internetten 180 watt filan pek de bişe anlamam ben bu ses sisteminden filan yardımcı olabilirmisiniz ?

kalitelı hoporler bı mıktar ses kalıtesını ıyıleştırır fakat amfı olmadan çok umıtlenmeyın bence

ozaman kalitelı kolon iş gorebılır

Sevgili kardeşim 50 tl ye alıcağın kolon bir işine yaramaz......piyasadan alacağın kolonlar jbl pioneer vs vs minimum 100/150 bazındadır

Sevgili kardeşim 50 tl ye alıcağın kolon bir işine yaramaz......piyasadan alacağın kolonlar jbl pioneer vs vs minimum 100/150 bazındadır

Baki bey ön kapıdakileri değiştirmek istiyorum bana 150 lirayı geçmeyen hoparlörleri önerebilir misiniz?

Kardeşim benim sana hoparlör önermem ancak marka bazında olur piyasadaki iyi markalardan bu fiyat aralığında bulabilirsin en azından kaliteli ses dinlersin.....kalite kalitedir ...değişmez....kolay gelsin

Bakı abi ye katılıyorum sony pıoneer jbl kenwood gibi markalara bakın limitinizi aşar ama ıstedıgınız gıbı olur ben dobloda tum kolonları jbl taktırdım ayrıca amfi 20 lık bass var super bi ses oldu kalıtelı ve net

@bakiergul
Baki bey bende D2 var.çok kaliteli pioneer teybim(eskilerden) var.ön kapı hoparlörünü değişmek istiyorum.ancak bi d2 cargoda ön kapı hoparlörünün 4ayaklı bir sac tezgaha monte edildiğini gördüm.yani kapının iç sacına gömülmemiş.bizim dynamic de öyle midir?

Back