aracım bi kaç haftadır abs arızası veriyordu. kontağı ilk açtığımda abs arızası verip kayboluyodu sonra sıklaştırmaya başladı yolculuk enasında da abs arızası veriyordu. sordum soruşturdum sensör-kablo-beyin üçlüsü arasında herhengi biryerde olabileceğini söylediler bende 4 lastiğide söktüm. önde dislere, arkada kampanalara alyan vida ile bağlı jakları var söktüm bi güzel temizledim komprasörle kampanaların içlerinide temizledim topladım şimdi sorun kalmadı. o günden beridir de airbag arızası veriyor. neden yapabileceğini bulamadım. şimdi durdukyere servise bi dünya para bayılmak istemiyorum. eğer ufak bişeyle çözülebilcek bi sıkıntıysa hallederim. değilse ozamn servise göstericem.*helpless*
bu durumla karsılasmıs arkadaslar varsa eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. zira gittikçe can sıkıcı bi hal almaya başladı yolculuk boyu verdiği uyarı. şimdiden teşekkürler
bu durumla karsılasmıs arkadaslar varsa eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. zira gittikçe can sıkıcı bi hal almaya başladı yolculuk boyu verdiği uyarı. şimdiden teşekkürler