D2 AUX Giriş (Yardım)

RushOUT

Azimli Üye
Merhaba Abilerim Kardeşlerim,
Öncelikle aracım 2008 model orta kasa (D2) doblo, aracıma yeni teyp almaktansa orjinal teybini kullanmayı tercih edenlerdenim. Fakat CD müzik yüklemek bir zamandan sonra çile haline geliyor. AUX dönüştürme yapmak istiyorum. İstanbul Gaziosmanpaşa 500Evlerde oturan kardeşlerim abilerim varsa bana aux montaj konusunda yardımcı olabilirler mi? Malzemeleri alırım montajı yapamam korkusu var. Yardım ve desteklerinizi beklemekteyim. Hayırlı günler dilerim..

Anladigim kadarıyla teyp track o teyplere teybin içinden baglanti yapılıyor benim bildigim 3kişi bunu yapabiliyor
1.Istanbulda bi teypciydi bende ondan öğrendim suan bende ulasamiyorum
2.Duzce yoneticimiz Taner Yildirim abim
3.Benim bende Ankara'dayim
2kisiye şema yolladim baglanti yaparken yanlislik yapmislar 2sinin teyplerinin cd si tamamen sustu bende artık şema yollamıyorum ama Ankara ya yolun düşerse yardımcı olurum

bağlantı yapılacak yerler çok küçük lehim tutmuyor fazla uğrasınca lehim yaptığın yer kopuyor o kopuncada cdnin seside gidiyor sadece radyo kalıyor

@halilcan06 Kardeşim üzerinde blaupunkt
search
yaazan teyiplere uyuyorsa bana şemayı gönderirmisin bendeki cd okuma yeri zaten arızalı ayrıca elektronikciyim lehim atmada sıkıntı yaşayacagımı sanmıyorum

@RushOUT
Bizdede sikinti vardi yaptirmaktansa teybi
Gidip yenisini aldik yeni teybe aux u baglattir en garanti cozum
Basin agrimaz muzik dinlerken iyi aksamlar...

Abiler üzerinden yıllar geçmiş ama, şu şemayı ben de alabilir miyim? Yoksa delireceğim, FM Transmitter yüzünden.. 🙂

Teşekkürler, iyi günler.

Bence yine aynı teybi almak mantıksız olur tabiki orijinal olması avantajdır ama gidip bi pionner alırsan hem cd derdinden kurtulmuş olursun hemde ses kaliten artmış olur.pioneer den de iyisi vardır tabikide ama karar sizin

İstanbul'da bi tane saglam aux yapan bulamadim, konuyu hortlattik gecen surede yeni üyeler geldi. Belki İstanbul'da bu işten anliyorum diyen bi kardesimiz cikarda bize yardımcı olur.

Back