D2 Arka Bagaj Kapağı Havada Durmuyor Düşüyor

@OnuRDobloCu
Hava soguk ise gazı donmustur eger soguk degil ise gaz pistonu kaciriyordur

Aynı sorun bende de var. Tereddütte kaldım bu aralar bir yada iki kez havada kaldı ama bunun dışında hep yarı açık vaziyette duruyor.
Çözümü var mı?

Değiştirin bagaj kapağı amortisörlerinizi sıkıntı kalmaz.

Evet arkadaşlar o sorun ne yazıkki benim dobistede var.kış aylarında düşer yaz aylarında normale döner anlamadım.degistirsekmi ne yasak...

Abi bizim arabadada oldu sadece soguk havalarda oluyor 1 2 ay sonra duzelir

@MaHSeN_25
Piston kaçırmadı felan değil doblonun özelliği biraz aşağıya düşmesi kış ayı gelince kaşığa düşmesi tekerleri değiştirme zamanı geldi anlamındaymış yaz gelince görürsünüz talip edin sonraki kışta yine aynı şey olucak

Bagaji açan amartisor var o bozuktur.
40-50 TL birşey alıp kendiniz takın

Kış soğukları amortisörü ekiliyor ama sürekli devam ediyorsa bagaj amortisörü bozulmuştur.

Lastik değişimi tesbitini YouTube da izledim. Ben kışlık lastikleri taktım bagaj hala yarım açılıyor. 🙂

Bu şecaat arz ederken sirkatini söylemek. Yani bu bir otomatik uyarı sistemi değil, direk kusurdur.
Erzurum'daki kullanıcı 6 ay bagaja eğilip mi ulaşacak?

Bu durum ancak, yeterli güçte piston yapılmadığı yada çabuk deforme olduğu şeklinde yorumlanabilir.

@ofas
Katılıyorum çözum piston degisimi..

@arda2000
Ben sordum abicim özelliği buymuş doblonun kışın tam olarak açılmıyormuş kaçırma felan değil

@ofas
Lastik değişiminle düzelmez tabi benimde düzelmedi doblomda kapak yine aynı %75 açılıyor kalıyor

3 kıştır kullanıyorum 3 kıştırda oluyor havalar ısınınca düzeliyo bi sorun olduğunu sanmıyorum

Kronik sorunlardan biri belli bir zman sonra pistonlar bagaji yukari kaldırmıyor
Yaz kis alakasi nedir bilemem
Degistirin yada havalarin isinmasini bekleyin
Havalar isindigi zamanda ayni ise degisim sart olur
Suana kadar bende ole bi sorun yok
Arkadasimin doblosunda oldu

Bu amortisör muhabbeti tamamen bir kusursudur net bi şekilde amortisörün yazı kışı olmaz. Çevrenizden namiştain tarzı amortisör coilover vs işi yapanlar varsa amortisörlere gaz bastırın düzelir.

Amortisör alman gerekiyor

Back