d1 wofeer tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ensclk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ensclk

Azimli Üye
Arkadaşlar merhaba.2005 doblo aracım var.pioneer çift rca çıkışlı teyp, 2 oval pioneer kolon, pioneer champion serisi 300 rms wofeer, edison ed6040 amfim var.bunlara ek olarak xetec xi600.1 mono amfi aldım. (4 ohm 30 rms. 2 ohm 600 rms) ve bası kuvvetlendirmek için çift jbl gt 12 aldım tek kabin.bendeki pioneer bası çıkartıp satıcam. Jbl leri kullanıcam ama tesisatçı bi abimiz bu kabin bu baslara yetmez dedi.(kabin biraz küçükte.) Basları amfiye bağladım denedim ama aşırı bir bas sesi alamadım.yani çift bas olunca çok güzel ses çıkar zannettim ama umduğumu bulamadım.çift bası çıkartıp tek pioneer ı taktım hemen hemen aynı derecede ses aldım.sizlerden wofeer tavsiyesi istiyorum.max 250 tl. (38 lik tercihimdir).kullanan gören arkadaşlardan sistemim için öneri bekliyorum.

O bütçeye alacağın tüm wooferlar hemen hemen ayni sesi verir. Elindeki 3 wooferi da sat. mtx, kicker falan al. Alırken de dikkat et. Peak power lari seni yanıltmasın. Rms güçlerine bak. Özellikle JBL lerde vatandaş yazmış 1600 watt diye ama rms 250 watt. O olaya dikkat et rms i yuksek olsun.

Zaten kicker, cadence falan düşünüyorum.2.el temiz bulursam o fiyatlara alacam.max 500 yada 600 rms olacak.elimdeki çift jbl i daha büyük kabine koysam litresine uygun bir kabin mesela fark nasıl olur yada 38 cm bas alırsam en güzel ses için kabini nasıl olmalıdır.

Back