D1 Teyp Öneri

Beegee

Yeni Üye
Adı
Batuhan gündoğdu
Herkese selamlar,bugün 2005 model doblo combi multijet active modeli araç aldım.Aracın üzerinde stok teyp var ve kaset çalıyor sadece,bense bunun yerine bi teyp almak istiyorum ama teybin gireceği yer gözüme biraz büyük geldi,herhangi bir teyp alsam o panele tam oturur mu ? Veya hangi teybi almam gerekiyor,bütçem 150 lira kadar istediğim özellik ise usb çalması ve güzel ses vermesi.teşekkür ederim

@Beegee
aramıza hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun piyada ki bütün teypleri sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz

Teyp boyutlari standarttir istediğiniz teybi takabilirsiniz benim tavsiyem pioneer in 1500ub yada 2300ub modellerinin temiz 2.elleri 100_150lira civarı bütçenizi 200lira civarina cikarabilirseniz navigold 3100tft yi de tavsiye ederim kendim kullaniyorum 3"ekran geri gorus kamerasi dvd den filn izleme usb aux hafiza karti ozellikleri var tek sorunu ekrani küçük yoksa double teyplerden farki yok

@Beegee
Abi aliexpressten alabilirsin 50 dolara double ekranlilar var ama bide ona uygun kafa alman lazim 100 lira toplam 250liye işin hallolur ve usb gps tv blutut olur çok işine yarar bi bak derim

Back