D1 Kasa Ön Kapı Hoparlör Hak.

Oguzhan_Karadag

Yeni Üye
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba,
2003 model doblomuzu satma işini erteleyince ufak bi ses sistemi yaptırmaya karar verdim. Hi-Fi marka 4 kanal anfi, Ön kapı için Sierra 16 CM Mid takımı ve 1 Takım JVC Marka Oval Hoparlör aldım. Montaj sırasında usta ön kapı için hoparlör yeri olduğunu ancak kablo çekilmediğini kablo çekmeye kalksak soketi dağıtırız elimizde kalır dedi.
Sizlere Sorum aranızda yaptıranlarınız vardır, Ön kapı için gerçekten hoparlör kablosu yokmu, yoksa usta uğraşmamak için mi geçiştirdi bizi.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler cevap için bugün başka bi tesisatçıya daha gidiyim soketten yaptıralım. İnşallah dağıtmazlar soketi bide onla uğraşmayalım.

kolay gelsin çoğu usta uğraşmak istemiyor , sanki bedava yaptıracaz arkadaş . parası neyse vericez zaten . sonra ağlıyorlar piyasada iş yok diye , sen hem eline gelen işi geri çevir , hemde ağla ne güzel

kolay gelsin çoğu usta uğraşmak istemiyor , sanki bedava yaptıracaz arkadaş . parası neyse vericez zaten . sonra ağlıyorlar piyasada iş yok diye , sen hem eline gelen işi geri çevir , hemde ağla ne güzel

Katılıyorum ...

bana 10 cm kaliteli ve uygun fiyatı olan hoparlör önerebilirmisiniz seneye tesisat koymayı düşünüyorum ve usb'li teypler işimi görürmü ?

Back