ademozkaragul
Saygın Üye
Doblo- Kayıt
- 9 Aralık 2010
- Adı
- adm
- Kan Grubu
- B RH -
- Meslek
- Gümrük Komisyoncusu
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2010
- Renk
- bordo
baki abi bosh için sert diyorlar ötme yapmar mıcAn 3436 tarafından yazılan metin:
bence bosch yada opar..
benim araçta durma problemi var üzerindekiler opardı ilk aldığımda taktırdım 42000 şu an 100 bin oldu balatalar yarı bile değil ama diskleri değiştireceğim için balatalarda değişecek ondan en iyisi olsun diyorum acaba alacağım balata benimkini durdurmaya yetecekmidoblo vip premio tarafından yazılan metin:
bence alın opar takın orjinal balatası ben memnundum hiçbi sorun olmadı ama bosh ta tabi kialiteli
*clap* aklin yolu birdir......RAPTOR tarafından yazılan metin:
beyler benim arabaya ilk kez balata değiştim.üzerinde fabrikanın taktığı orijinal bosch balatalar vardı.hakkaten sabah ilk frenlemelerde (soğukken) hafif bi ses problemi vardı ama frenler çelik gibiydi.bastığım yerde çakıyordu arabayı.
serviste balatalar bitti dediler.baktım 10 bini daha vardı ama değiştirin dedim.gittiler opar kutusunda bi takım balata getirdiler.bosch u yokmu bunun dedim.yok abi dediler.bende üstelemedim....
arkadaş o gün bu gündür frenler bi nanemolla...daha gevşek daha soft.seste kesildi dersem yalan olur.sabahtan hafif bir ses var.
benim tavsiyem kati surette bosch balatadır.biraz ses yapabilir ama hiç önemli değil.bu arabaların orijinali silecek süpürgesinden fren balatasına kadar bosch dur.eğer servis bi dahaki gidişimde bosch parça getirmezse aracı servisten çıkartıp bosch diesel center e götürecem.
kardeşim bende araştırdım serviste 2 çeşit balata var biri opar kale balata diğeri lancıa içinde ate marka balata çıkıyor. onun fiyatıda 120 civarı ben dışarıda aynı balatayı 85 tlye buldum tabi bu balataların performans balatalrıda var onların fiyatı 115 ile 175 arası bosch yada ate koyacağım feredoda olabilir.
aynen...özel servi felanmı
baki abi bosh için sert diyorlar ötme yapmar mıcAn 3436 tarafından yazılan metin:
bence bosch yada opar..
servisteki fiyatlar değil dışarıda kendim sordum bosch:55 tle ----feredo:70 ate:85 berembo:115-185 arası opar:35-45 arası daha uygunuda var
servisteki fiyatlar değil dışarıda kendim sordum bosch:55 tle ----feredo:70 ate:85 berembo:115-185 arası opar:35-45 arası daha uygunuda var
aga fiyatlar biraz yüksek gibi ama yinede opar balataya 29 Lira vereceğime bosch a 55 lira veririm