d1 kasa doblo yerden yükseltme

Merhaba Zühtü bey, konu biraz eski ama sorun güncel malesef. 2016 doblo maxi aracımı min. 3 cm kadar güvenli ve sorunsuz olarak nasıl yukseltirim,,yardım ve öneriniz ne olur. Bu arada Rizede yaşıyorum.. Birol 5321723653
Konudan bağımsız, 3cm gibi bir çözümü jant lastik değiştirerek yapabilirsiniz. Bizim eski D1 doblo orjinali 14 jant iken biz bi üst kasanın 15 jant ebadına geçmiştik, araç tam keçi kıvamına gelmişti.

Şu an orjinal lastik ebadıyla D2 araç var, altı çok yere yakın muhafaza sürekli sürtüyor.

Salih bey, 3 cm.yazmisim ama aklımdaki min.5 cm.su anda o kadar fark var ön ve arkada...d4 var bende, on taraf sürtmeden plastik muhafaza aşındı yerine metal taktırdım,,ama 5 cm.kadar yukseltirsem harika olacak.. doğal arıcılık da yaptığım için bozuk dağ yollarına çok gidiyorum...2. bir arac bulundurma imkani da yok

Salih bey, 3 cm.yazmisim ama aklımdaki min.5 cm.su anda o kadar fark var ön ve arkada...d4 var bende, on taraf sürtmeden plastik muhafaza aşındı yerine metal taktırdım,,ama 5 cm.kadar yukseltirsem harika olacak.. doğal arıcılık da yaptığım için bozuk dağ yollarına çok gidiyorum...2. bir arac bulundurma imkani da yok
Anladım Birol bey, jant çapıyla 2-3cmlere kadar fark yaratılabilir evet haklısınız. İnşallah çözümü istediğiniz gibi bulabilirsiniz

Back