d1 kasa arka hoparlör kapağı

MehmetAli

Azimli Üye
d1 kasa doblo arka hoparlör kapağını nasıl çıkartabilirim acaba.herhangibir vida yokki sökelim. nasıl çıkarabilirim arkadaslar?

cam tarafından kendinize doğru çekin çıkar.tırnaklıdır.

yanlız dikkatli olun tırnakları kırmayın

evet tırmaklar hemen kırılabiliyor ben birini kırdım

yardımlar anında gelmiş.

benim gibi kırarsan balli ile yapıstır 🙂 tekrar cıkarman gerekirse kolay çıkıyor 🙂

biz yanından civataladık üst keçeyi kapatınca görünmüyor

arkadaslar d1 kasada toplam 6 hoparlör var. arkada, ön kapıda ve ön göğüslükte. bunların ölçülerini alabilirmiyim. herkes farklı bisey sölüyo. yaptıran bi arkadas varmı tam ölçülerini bilen ?

On konsol 10 cm kapilar 13 cm arkada ise ufak oval ler var bn arkayi iptal edip normal oval koydm arkanin olcusunu bilmiorm

peki normal ovali o eski hoparlörlerin yerinemi koydun kardes.? orası çok küçük 10luk galiba .s

Yok hayir dedign gbi orasi cok kucuk bagajin tam oratsina 38 lik sub koydm yanlarina alani kapliyazck sekilde kabn alip kabine monte ettm orjinal hoporleri sus olarak duruyo yerinde

sadece arka hoparlörler oval demi? kapılar ve ön göğüslükler yuvarlakmı? ben o zamn şimdilik arkaya 10luk oval hoparlör siparişi edeyim.bide kapıya 13lük yuvarlak.

Aynen on konsol ile kapila yuvarlak bagajdakiler oval ama ovaller kac cm bilmiorum digerleri dedigm gibi

internette bi çok sitede gezindim. kapılar için 13lük yuvarlak hoparlör seeneği çok buldum. ama karar veremedim arkadaslar. bide şu var arka için oval 10luk hic bulamadım.

bende çok aradım mehmet ali ama bulamadım.bende takmamaya karar verdim.

sadece ön kapıyı değiştiricem. http://www.hepsiburada.com/liste/alpine-spg-17c2-6-12165cm-koaksiya-2-yollu-hoparlor/productDetails.aspx?productId=othifispg-17c2&categoryId=26090#Gorseller bunu aldım arkadaslar ön kapı için iyimidir sizce? yorumları okuduğumda herkes memnun kalmıstı yani.

ön konsol 10cm
kapılar 13cm
arka 6x10cm
bu ölçüdeki hoparlörlerin hepsini /////ALPINE markasından bulabilirsin mehmet ali kardeşim. ben de hepsi bu marka takılı. sadece arka hoparlörü bulmada sıkıntı yaşıcaksın bu markada da olsa. onu da internetten iyi bir araştırmayla bulabilirsin.

Back