D1 2003 1.9 jtd chip tuning uygulanir mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yay_60
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yay_60

Daimi Üye
Adı
ali yilmaz
Modeli
Renk
beyaz
S.a arkadaslar aracim d1 1,9 jtd doblo. Aracima chip tuning yapilabilir mi. Yada beyin yazilimi guncellene bilir mi?

yay-60 ali yılmaz kardeşim ecufasttan anadolu yakası yetkilisi ahmet bey ile görüştüm yazılım sonrası %30-35 artıyor torkuda 80-90 artıyor vites bir kademe büyüyor beyin güncellemeside yapıla biliyor beğenmezseniz koşulsuz iade etme hakkınızda bulunuyor umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ilginiz icin tesekkur ederim. Ben antalya"da ikamet ediyorum burada nerde yaptira bikirim acaba bu islemi ?

Yüksek Alan Mah. Mevlana Cad. No:31/B ANTALYA
Ceyhun ÖZTÜRK 0532 418 41 38
Telefon: 0242 313 11 39 buyrun burdan irtibata geçip yaptıra BİLİRSİNİZ.

Ceyhun beyle gorustum maasim yatinca gidip yaptircam cok sagolun..

yay 60 kardeşim tanışalım ben manavgatlıyım. Senin aracı pek görmedim. manavgattta 07 L 3661 plaka benim daha yeni üye oldum.

Servis önermiyor böyle bişeyi. Pistonları cok aşırı hızlı calıstırıp aşındırma yapıyor huzuri masraf. Ama keyıf senın kardeşim

soft yazılım atılıcak %30-35 verim olucak torkuda % 80 -90 lakin hard yazılım attırırsa o zaman senin dediğin olur efe 😎😎😎😎😎

@efesvndk
Servisler öyle diyorlar ama
kendileri euro bazında yüksek ücretler karşılığı bakıma gelen müşterilerine yapıyorlar

@fingerbowl
reis benim 1.3 75 hp yi ne yaparlar önceden 1.9 jtd vardı sattım 1.3 aldım kendimi boşlukta gibi hissediyorum. Arabadan soğudum nasıl olur. kaç hp olur. ve fiyatı nedir özelden msj atabilirsin.

Abi senin 75 lık eğer soft yazılım yaptirirsan 90-95 gibi olur. Hard yaptirirsan ki genelde softu tavsiye ediyorlar o zaman da 105 gibi olur.

Yapilabilr aracinizi yazilim ile veya cghip ile guclendirebilirsiniz

hard ve soft arasındaki fark nedir

Adem abi soft yazılım iyidir. Hard sınırları zorlar. Bende d3e soft yazılım düşünüyorum ama 10.000 geçmesini bekliyorum.

Soft yazılım sınırları zorlamadan makul bir artış sağlar. Hard yazılım ise elde edilebilecek max gücü verir. Bu da motora zarar verir. Sürekli limitlerde çalıştığı için.

Back