d1 1.9 JTD Son Hız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToeXicT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ToeXicT

Onursal Üye
Adı
Gökhan
Modeli
Renk
Metalic Gri

Yıl : 2009 yada 2010 tam hatırlamıyorum , hatta bu videoyu daha önce den yükledim diye hatırlıyorum ama bulamadım forumda yeni sisteme geçişte silinmiş olabilir.

Neyse eski günlerin anısı başkadır arşivi gezerken denk geldi paylaşmak istedim tekrardan.

Yine bi gün draglara gidiyoruz drag yapılacak yere yaklaşık 20 km civarında var biz konvoy halinde çıktık yola ,

sonra bi gazla başladık yağıştırmaya derken bi baktım kimse kalmamış ben bir tane honda civic bir tane de megane dışında 😀

Bu arada video da gözüken hız 180 ancak megane yi geçerken hız 200ü geçmişti ve tam hızı bilemiyorum.

Neyse drag alanına gittiğimizde meganeciyi buldum konuştuk arkadaş hız kesmediğini arabanın son hıza ulaşıp daha da fazla gitmediğini söylemişti 🙂

Bu arada eskiden damar ve fantastik müziği hayli fazla dinlerdim 😀

İyi seyirler.

Yurru be gokhanim. Kim tutar seni 🙂

Bu arada o zaman ki jant ve lastikler orjinal di 165/70/14 dü sanırım tam hatırlamıyorum ama üzerindeki jantlarda saç janttı kapaklı 😀

şunu üzülerek söylüyorum ki şu an o hızlara çıkamıyorum 205/55/16 jant ve lastik ebadım ve 195 i biraz geçtiğinde kalıyor .

orjinal jant lastik ile 4. viteste 170 görürken şu an kullandığım jant lastik ile 160 ı geçmiyor 😡

Biraz yavaş gitmenin kimseye bi zararı olmaz.

hız denemesi yapmak zevkli oluyor ama kontrol sendeyse 😀

Hic 0-100 denemeniz oldumu.1.9 jtd ile

Kanımız koyuldu bizim ellamm... Yavaş diyorum gençler yavaş... 🙂 😉

ben bilecik istanbul arasında bastım sırf denemek için abi onda da 160 ta kaldım düz 1.9 benimki o zamandan yavaş kullanıyorum çünkü yavaş gidince daha dikkat çekici oluyoz cannomla 😉

Son düzenleme:
@Yay_60
0-100 sny olarak tutmadım hiç , ancak 0-400 drag deneyişlerim çok oldu , hele hele lambalarda 😀

Altta bir video var 0-400 drag video su cadyy ile bmw ile kalkışlarım mevcut bakabilirsin 😉

1.3 ile 2.0 opel vectra kovalamaca sonu hüsran radar 🙂 😉 😀

Back