- Adı
- MEHMET
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Başka Araç
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2016
- Renk
- BEYAZ
mehmet senel tarafından yazılan metin:
D 3 DOBLOLARIN SÜRGÜLÜ KAPILARI ÖN KAPIYA ÜSTTEN MİLİMETRİK ÇARPIYOR.SÖZDE SERVİSTE AYARLADILAR AMA BİR TARAF YİNE ÇARPMIŞ.YOLDA GÖRDÜĞÜM BÜTÜN DOBLOLARDA NEREDEYSE AYNI SORUN VAR VE ÇOĞU FARKINDA DEĞİL GALİBA
mehmet senel tarafından yazılan metin:
D 3 DOBLOLARIN SÜRGÜLÜ KAPILARI ÖN KAPIYA ÜSTTEN MİLİMETRİK ÇARPIYOR.SÖZDE SERVİSTE AYARLADILAR AMA BİR TARAF YİNE ÇARPMIŞ.YOLDA GÖRDÜĞÜM BÜTÜN DOBLOLARDA NEREDEYSE AYNI SORUN VAR VE ÇOĞU FARKINDA DEĞİL GALİBA
globetroter tarafından yazılan metin:
Millet olarak bir otomobil kapısı nasıl kapatılır bilmiyoruz. abi geçen müşteriyi dolaştırıyorum adam her inişte kapıyı güm diye çarpıyor. ee müşteri birşeyde desen yanlış anlayacak. içim gitti ama yapacak birşey yok. taksicilik falan yapsam kafayı yerdim herhalde.
bakiergul tarafından yazılan metin:
İnsallahta olmaz ama sert kapatildigi zaman carpiyor.....
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
dün gene dikatli baktım çarpma yok
mygokhan tarafından yazılan metin:
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
dün gene dikatli baktım çarpma yok
Aman aman fazla bakmayın 😀 Nazar falan değmesin 🙂
Arkadaşlar bugun kapı carpmasını hallettim insallah galiba.Bir arkadaş takoz falan koyalım demişti bende ona benzer bir çözüm buldum.Sürgülü kapıların üst kısmındaki çıkıntılı parçanın dibindeki vidanın dibine çeşme contasına benzer conta taktım.Kapılar hızlı kapanıp ileri esneyince o conta çarpıp ileri esnemeyi önlüyor ve kapının çarpmasını engelliyor.
🙂*clap*
*clap2**clap2*Arkadaşlar bugun kapı carpmasını hallettim insallah galiba.Bir arkadaş takoz falan koyalım demişti bende ona benzer bir çözüm buldum.Sürgülü kapıların üst kısmındaki çıkıntılı parçanın dibindeki vidanın dibine çeşme contasına benzer conta taktım.Kapılar hızlı kapanıp ileri esneyince o conta çarpıp ileri esnemeyi önlüyor ve kapının çarpmasını engelliyor.
🙂*clap*