D 3 FAR YIKAMA ÇALIŞMIYOR

karakule

Yeni Üye
MERHABA DEĞERLİ ARKADAŞLAR...
ARACIMIN FAR YIKAMASI KENDİLİĞİNDEN BOZULDU ,DAHA ÖNCE BAŞINA BÖYLE BİR ARIZA GELEN VARMI ?SAĞDAKİ YERİNDEN ÇIKIYOR SU VERMİYOR SOLDAKİ İSE ARADA SIKIŞTIĞI İÇİN YERİNDEN BAZEN ÇIKIYOR BAZEN ÇIKMIYOR..
HENÜZ SERVİSE GÖTÜRMEDİM GARANTİDEN YAPTIRAN VEYA TECRÜBESİ OLAN VAR İSE CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM HAYIRLI GÜNLER DOBLO AİLESİ*comfort*

Erhan kasrdeş geçen sene yağan karın ardından benimki bozulmuştu servise garantiden değiştirttim...

Çok teşekkür ederim değerli abim hangi servise götüreyim sizce? bakıma topkapı fırat otoya götürmüştüm. inşallah sıkıntı çıkarmazlar.. kesınlıkle elle müdahale yok çünkü
kendi kendine oldu
tekrar saol abım içim rahatladı biraz en kısa zamanda servise götüreyim,tecrübelerinizden ara ara istifade edeceğim ilginiz için tekrar teşekkürler hayırlı akşamlar

geçmiş olsun.garanti halleder tabi inşaallah ellerinde parça vardır yoksa biraz beklersiniz.

Arkadaşım geçmiş olsun,ben aracımı almak için gittiğimde far yıkama paketide istedim;maalesef artık far yıkamalı arac çıkmıyor dediler.
Acaba far yıkamalı olanlarda bir sıkıntı veya kronik bir sorunmu var,sizde böyle yazınca aklıma geldi.

teşekkür ederim ...çok araştırdım internette aynı sorundan yazanları bulamadım ama belkide sorun çıkarttığından olabilir bende aracı 2.el aldım 2 ay oldu sorunsuz çalışıyordu geçen hafta kendiliğinden bozuldu umarım hallederiz
sizinde aracınız hayırlı olsun..genelde benzer kronik sorunları olan hemen nete yazıyor hiç denk gelmedim

Çok teşekkür ederim değerli abim hangi servise götüreyim sizce? bakıma topkapı fırat otoya götürmüştüm. inşallah sıkıntı çıkarmazlar.. kesınlıkle elle müdahale yok çünkü
kendi kendine oldu
tekrar saol abım içim rahatladı biraz en kısa zamanda servise götüreyim,tecrübelerinizden ara ara istifade edeceğim ilginiz için tekrar teşekkürler hayırlı akşamlar
rica ederim geçmiş olsun istersen servisime yönlendirebilirim seni

Levent seyrantepe deki Yakup oto STU su arkadaşımdır istersen telini vereyim irtibata geç...

abiler su seviyesi de far yıkamayı kullanım dışı bırakıyodu dimi?

tesekkürler bakı abı .ben bahçelievlerdeyım işim dolayısıyla çevremdekılere gitmem gerekecek sabah aksam dukkandan çıkamıyorum ama eğer halledemezsem mutlaka yardımını istiycem abim tekrar saol
fethi kardeş ,belirli bir seviyenin altına düşünce çalışmadığı doğru ama agzına kadar doldurduk gene calışmıyor serviste halledicez inşallah ilgin için saol hayırlı günler

eyvallah erhan abi sen de sağol.

Arkadaşlar benim far yıkamada sorun çıktı bir anda ne olduysa far yıkamanın kapakları hafif açık vaziyette duruyor ittiridim falan olmadı anlamadım çok soğuk hava da yoktu neden olabilir bilgisi olan var mı cesaret edip çalıştıramadım iyice bozulmasın diye çıkar girmez uğraşırım ,köydeyim ,servise götüreceğim , sadece başına böyle birşey gelen oldu mu?

olanlar olmuş.garanti halleder.geçmiş olsun.

geçmiş olsun önder abi.

geçen kış karda bizimkiler dondu ama serviste ısınınca düzeldi serviste garantiden değiştirirler

far yıkama maliyeti arttırdığı için kaldırıldı ama bence gerekli ve güzel bi ayrıntı

geçen kış karda bizimkiler dondu ama serviste ısınınca düzeldi serviste garantiden değiştirirler

far yıkama maliyeti arttırdığı için kaldırıldı ama bence gerekli ve güzel bi ayrıntı

GÜZEL BİR AYRINTIDA İSTEĞE BAĞLI ÇALIŞMAMASI hoş değil.ben her seferinde silecek çalıştırırken far yıkama çalışmasını istemiyorum mesela.ayrı bir düğme veya buton konulsaydı daha iyi olurdu.

GÜZEL BİR AYRINTIDA İSTEĞE BAĞLI ÇALIŞMAMASI hoş değil.ben her seferinde silecek çalıştırırken far yıkama çalışmasını istemiyorum mesela.ayrı bir düğme veya buton konulsaydı daha iyi olurdu.

msjlar çift çıkmaya başlamış.

gecmıs olsun

Back