Cruise control

bozcan26

Eskişehirli
Doblo
Adı
Barış Özcan
Kan Grubu
B RH +
Meslek
İşçi
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2012
Renk
Beyaz
Merhaba arkadaşlar
Aracına sonradan Cruise control taktıran varmı aramızda orjinallerdeki gibi birebir uyum sağlıyor mu
Veya sıkıntıları varmı
Yardımcı olursanız çok sevinirim

sitedeki sponsor arkadaş sanırım yardımcı oluyor parça konusunda konuyu da cevaplayacaktır eminim iyi günler hayırlı haftalar...

Evet takiliyor. Orjlindeki gibi deyimi yanlis zaten orj. Sistem oluyor. Ben bu isi yapiyorum fiat grubuna montaj yapiyorum

@bozcan26

Doblo d3 ve d4 araçlarda cruise control ile ilgili alt yapı zaten mevcut. yapılması gereken kol montaj edip bilgisayar ile aktif etmek. sistem sekmeden orjinali gibi çalışır. dilerseniz eskişehirdeyim yardımcı olabilirim

@Ekrem
Ekrem bey merhaba 🙂 d2’ye de takılabiliyor mu peki

@ahmetkoc

Merhaba abicim. D2 multijetlerde cruise control alt yapısı malesef yok. Olmamasına rağmen uğraştım fakat çalıştıramadık. Ama d2 lerde 1.4 Fire motor var bi ihtimal ona olabilir. Denicem ama araç denk getiremedim. 2008 1.4 albea ve palio da çalıştırdım mesela

@Ekrem
🙁 yine de teşekkür ederim. Muhtemelen dobloda da olur albeada olduysa. Ki inanıyorum bir yolunu bulur yaparsınız 🙂 çok teşekkür ederim

Peki fiyat nedir taktirmak istersek
İstiyorum fakat bildiğiniz üzere bütçe meselesi

@VolkanErustun
Peki

Peki fiyat nedir

@bozcan26
@Ekrem abimizle özelden görüşün o bilir iyi geceler

Arkadaşlar merhaba yaklasik bir sene once d3 ve d4 doblolariniza cruise kontrolun orjinal ve peugeot cc kolu ile hatta direksiyon uniteyle radyo tuşlarıyla yapilabildigini forum sayfamizda paylaştım forum sayfamizda arastirma yaparsanız konuya ulasabilirsiniz saygılar hayirli cumalar TEAMDOBLO Ailem

@ahmetkoc
fiyat ne oluyor bu arada

@klimator
@Ekrem size soruyorlar Ekrem bey benim fiyat bilgim yok malesef 🙂

Arkadaşlar konu ile ilgili asıl hassasiyetimiz fiyat değil Resmi Servislerde yapılmayan bü tür uygulamalardan doğacak sorunların Teamdoblonun desteklediği sanılan fakat desteklemediği şekilde yapılmasıdır. Burada siZe bilgi ve fiyat veren SPONSORUMUZ OLMAYAN arkadaşlar yaptıkları uygulamalardan sadece kendileri sorumludur. Ana Sayfamızın altında paylaşılan Sorumluluk bilgimiZ asıl olandır.
Bu platformda yapılan yorum ve bilgilendirmeler sadece sahiplerini bağlar ve Teamdoblo’nun Sorumluluğunda değildir.
Lütfen seçimlerinizi buna göre yapınız.

UYARI - SPONSOR HARİCİ REKLAM YASAKTIR

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back