Merhaba arkadaşlar
Aracına sonradan Cruise control taktıran varmı aramızda orjinallerdeki gibi birebir uyum sağlıyor mu
Veya sıkıntıları varmı
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Doblo d3 ve d4 araçlarda cruise control ile ilgili alt yapı zaten mevcut. yapılması gereken kol montaj edip bilgisayar ile aktif etmek. sistem sekmeden orjinali gibi çalışır. dilerseniz eskişehirdeyim yardımcı olabilirim
Merhaba abicim. D2 multijetlerde cruise control alt yapısı malesef yok. Olmamasına rağmen uğraştım fakat çalıştıramadık. Ama d2 lerde 1.4 Fire motor var bi ihtimal ona olabilir. Denicem ama araç denk getiremedim. 2008 1.4 albea ve palio da çalıştırdım mesela
Arkadaşlar merhaba yaklasik bir sene once d3 ve d4 doblolariniza cruise kontrolun orjinal ve peugeot cc kolu ile hatta direksiyon uniteyle radyo tuşlarıyla yapilabildigini forum sayfamizda paylaştım forum sayfamizda arastirma yaparsanız konuya ulasabilirsiniz saygılar hayirli cumalar TEAMDOBLO Ailem
Arkadaşlar konu ile ilgili asıl hassasiyetimiz fiyat değil Resmi Servislerde yapılmayan bü tür uygulamalardan doğacak sorunların Teamdoblonun desteklediği sanılan fakat desteklemediği şekilde yapılmasıdır. Burada siZe bilgi ve fiyat veren SPONSORUMUZ OLMAYAN arkadaşlar yaptıkları uygulamalardan sadece kendileri sorumludur. Ana Sayfamızın altında paylaşılan Sorumluluk bilgimiZ asıl olandır.
Bu platformda yapılan yorum ve bilgilendirmeler sadece sahiplerini bağlar ve Teamdoblo’nun Sorumluluğunda değildir.
Lütfen seçimlerinizi buna göre yapınız.