Kaya.
Aktif Üye
- Adı
- Kemal
- Modeli
- Renk
- Beyaz
Çarşamba günü akşam 7 sularında aracımı park ettim ve evime gittim. Perşembe günü ise öğleden sonra 4 sularında aracımın yanına vardığımda bu şekilde buldum. Başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki. Kamera kayıtlarına baktık hemen polisle beraber ve ne görelim. Belediyenin çöp aracı içindeki çöpleri almak için koyteynırı kamyona bağlıyor, kamyon konteynırı kaldırıp içindeki çöpler alınıyor ve biranda koyteynırı yere hızlı ve sert bir biçimde yere bırakıyor. İnsanlık hali oda bir makina ile çalışıyor olabilir böyle kazalar dedim ki görüntülerin devamında ne göreyim arabanın arka camı yere inmiş vaziyette sol arka far camı parçalanmış ve arka kapı kaportasında bir bölge içe göçmüş belediye aracı ve elemanları hiçbirşey olmamış gibi olayın farkında olmalarına rağmen oradan kaçarak uzaklaşıyorlar. İşin peşini bırakmadım. Gittim belediyenin yetkili bölümleri ile konuştum ve aracı, şoförünü ve elemanları buldum. Yarın götürüp ustaya bırakıyorum. Karşı taraf tüm masrafları karşılıyor. Usta yaklaşık 1000 liralık hasar olduğunu söyledi. 3 Güne bitecekmiş. Epey bi canımı sıktı bu olay. Allah daha kötüsünden korusun hepimizi.
Fotoğraflar;
Fotoğraflar;