conta yaktı

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
1.4 doblomun motoruna çak yağ konuldu ve arabam duman atmaya başladı ustaya gösterdik motoru açtı ve contayı değişti

geçmiş olsun.

geçmiş olsun.

geçmiş olsun.
çok derken ne kadar çok konuldu ve niye çok yağ koymuşlar ki?

millet yag koyduramıyo senin usta çokmu koymuş🙂 hayret ya..

kesin 3.5 litreyi devirmişlerdir. bende yağ koydururken usta 3.5 litreyi devirdi içine. daha dur demesek 4 litreyi devirecek.

oysa araç 3 litre yağ alıyor.

geçmiş olsun. vaybe ismail multijetler 3 litre alıyo he. benimki aç gözlü 5 litre alıyo 🙂🙂🙂

sorma fethi.bizim araçlar her şeyin fazlasını istiyor.:korsan:*hehe*

şoför koymuş araç kara duman atmaya başlıyınca yağına bakmış çok sonra yağı boşaltmış

berat sizin şöför fazla boşaltmış olmasın.

yok abi fazla boşaltmamış fazla koymuş zaten araba çok yağ eksiltiyor eskidi artık 630 binde motor 130 binde

hey maşşşaallah! artık yenileyin şunu yaw 🙂. işler nasıl? yenilencek gibi duruyo mu yoksa daha idare etmesi mi gerekiyor?

şuanda idare etmesi gerekiyor abi zaten biz değişmesekte 7 yaşından büyük dolmuşlar kalkacak bunun olması içinde 2 sene falan lazım yani daha bizde

2 seneye kadar düzelir herşey. allah daha iyisini nasip etsin inşallah.

abi şimdide alırız ama o zamana kadar 3 senelik olacak durumlar yeni yeni düzeldi

acele etmeyin beratım. madem öyle bir kural var. sonuna kadar kullanın hakkınızı ama tabi masraflar artık boyu aştıysa o zaman durum farklı olur. daha bunaltmadıysa yapılan masraflar devam edin buna. zamanı geldiğinde yenilersiniz. tabi bu benim görüşüm. nasıl olsa hususi kullanmıyosunuz. gittiği yere kadar gitsin sizi üzmeden.

abi ben buna şükür ediyorum adamlar 2002 2003 1.2 lerle geziyor araba bitmiş benim arabam yaşıtları göre çok temiz 2008 model doblodan bile temiz benim arabamdan temizide var ama durumu iyi bi kaçtane 98 model scudo var onlar çok kötüler

Back