çok yakıyo ve araba cok ısınıyor

benim derdim burda connect i satmak değil sadece connectimden cok memnun oldugum halde biraz daha az yaksın diye doblo aldım oda beni hayal kırıklıgına ugrattı bende dert yandım yani siz cok korumacısı davranıyosunuz yani altımızdaki araclar mercedes bmw degil bence burda amac insanları bilgilendirmekte olmalı arabanın bi eksigi varsa ben bunu burda söylerim

benim derdim burda connect i satmak değil sadece connectimden cok memnun oldugum halde biraz daha az yaksın diye doblo aldım oda beni hayal kırıklıgına ugrattı bende dert yandım yani siz cok korumacısı davranıyosunuz yani altımızdaki araclar mercedes bmw degil bence burda amac insanları bilgilendirmekte olmalı arabanın bi eksigi varsa ben bunu burda söylerim
arabanın bir eksiği yok sizin aracınızda bi sorun olduğu ortada yada beklentiyi çok yüksek tuttunuz, önceki mesajımdada söyledim doblo en mükemmeli değil ama kötüsüde değil, parasını en çok hak eden araç olduğu zaten ortada. Yani beklenti meselesi, ama siz aracınızı servise göstermeniz şart, çok ısınıyorda diyosunuz, belki önemli bişey vardır önleminizi alın.

furkan kalkıpta connect ile dobloyu karşılaştırmak yanlış hele d3 ile asla d3ün yanında çok kütük bence bi aracınıza baktırın okadar yakmaması lazım

Back