Çok çok acil ve önemli...

dooblo

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Meslek
Memur
Modeli
Renk
Füme
Üstadlar, 2006 doblo multijet aracımda yağ filitresinin bulunduğu yerin hemen altındaki vidanın olduğu yerden yağ sızıntısı var dışa doğru baktım orada bir vida var bu vidanın orada keçe yada buna benzer bir conta var sanırım bunun adı nedir, anlatmak istediğim yer yağ filitresinin hemen altındaki yağ soğutucusuna gelen ince borunun bağlantı yapıldığı vida, bu vidadan yağ sızdırıyor dışarıya bu vidanın orda contamı, keçemi ne var bu parçanın adı nedir, burdan neden yağ kaçırırı hiç başına gelen oldu mu tşk

Konu hakkında bilgim yok ama gördümki hiç paylaşımlarını beğenen olmamış ilk beğenini benden al istedim.

Fotoğraf çekip paylaşırsan konu hakkında bilgisi olan kişiler daha rahat yardımcı olurlar.

evet foto lazım

bende senin yazını beğendim mesut170 😉

o bagsettiğiniz keçe tek başına satılmıyor yağ filitre haznesini komple değiştirmniz gerekir bi ihtimal kesip biçerek conta görecek bir mazleme ile onarabilirisiniz

Kardeşim bu parçanın bağlantı yerindenmi yağ sızıyor

Dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1433480085.952481.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1433480085.952481.jpg
    9 KB · Okunma: 56
yok yok abi böyle bir parça değil en kısa zamanda fotoları çekip yükleyeceğim, daha 3 gün önce yağı,yağ filtresini (fujitsi markaydı galiba) değiştirdim, filtrenin contası sıkı sıkı oturdu bu sefer tam yerine ama bugün baktım bir damla yağ var ama yağ filitrenin kapağında değilde kapağın alt kısmındaki vidanın üzerindeydi

abi resimde anlatmaya çalıştım

Dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    18,4 KB · Okunma: 56
senin dediğin parça yağ soğutucu eski arabamda arıza yapmıştı. arıza yapınca araç suya yağ karıştıyor o zamanda temizlesi baya zorlu oluyor bana göre multijet motorların en pis arızalarından

Back