munurkavalci
Daimi Üye
- Adı
- münür
- Kan Grubu
- AB RH +
- Meslek
- Aşçı
- Modeli
- Diğer Model
- Araç Yılı
- 2011
- Renk
- siyah
munurkavalci tarafından yazılan metin:
BAKİ KARDEŞyazdığın doğruymuş beyaz plastik yer var kontak anahtarınla sağa sola dönüyor ve devreye giriyorben devreye soktum artık arka kapılar içeriden açılmayacak ve çocuklar da güven de artık yardımlarınız için teşekkürler sol kapınınkini sola çevirdim kilitledi
serdar gerçekten çocuk işi zahmetli şimdiki aklım olsaydı evlenmizdim hadi evlendim çocuk yapmazdım
maşallah allah bahışlasın evet haklısın bekarken ah bi evlensem diyor insan🙂
alah bağişlasın kardeş sen çoğunu büyütmüşsün benim işim zor büyük 3 e gidiyor ufaklık ise 11 aylık ben çok geç kalmışım 31 yaşından evlendim 33 yaşında ilk baba 41 de ise 2. baba oldum ama olsun allah sağlık versin cümlemize ne bizleri ne de onları başımızdan eksik etmesin izmirli sana gelince sen ne alem desin sen bahset kendinden biz iş te buyuz çoluk çocuk derdindeyiz
alah bağişlasın kardeş sen çoğunu büyütmüşsün benim işim zor büyük 3 e gidiyor ufaklık ise 11 aylık ben çok geç kalmışım 31 yaşından evlendim 33 yaşında ilk baba 41 de ise 2. baba oldum ama olsun allah sağlık versin cümlemize ne bizleri ne de onları başımızdan eksik etmesin izmirli sana gelince sen ne alem desin sen bahset kendinden biz iş te buyuz çoluk çocuk derdindeyiz
amin kardeşim evet haklısın sen de benim gibi 2 kız babasısın ben hep Allahımdan kız evlat istedim Rabbim verdi çok şükür hayırlı evlat olurlar inşallah hepimizinki de