clay bar

xerdalx05

Daimi Üye
bugün internetten aldiğim clay barı kullunandım ve sonuç inanılmazdı arabanın üzerinde pürtüm pürtüm sprey boya lekeleri vardı sonunda ilk günki gibi pürüzsüz oldu herkese kesinlikle tavsiye ederim
79400_w640_h640_kil.jpg

Benim aracı yüzeyine de böyle birşeyler yapışıp kaldı. Nedir ne değildirler anlamadım. Sanki sarı vernik gibi. Bugün sonax'a gidip bir baktıracağım. Bakalım ne diyecekler.

link verir misiniz?

Benim aracı yüzeyine de böyle birşeyler yapışıp kaldı. Nedir ne değildirler anlamadım. Sanki sarı vernik gibi. Bugün sonax'a gidip bir baktıracağım. Bakalım ne diyecekler.

aracınızı ağaç altında bıraktıysanız ondan olmuş olabilir.ağaçlardan birşeyler akabiliyor.

SONAX'a gittim bugün. Mavi bir kil ile camdakileri alabildi. Ama kaporta gibi metal yüzeydekileri alamadı. Tek çözüm Pasta cila ve boya koruma dedi. Ederi de 300 TL *cry*

Nasıl kullanıldığı hakkında bilgi ve satış linki alabilir miyim sizden?

ne olmuş peki.ya da neden.

Çam reçinesi dedi. Su damlası gibi. Ama aynı katılaşmış vernik gibi. Sarı renkte ve şeffaf. Dün arka bagaj kapısında nokta nokta uğraştım. Her damlanın üstünü ıslak mendil ile önce ovdum. Sonra kredi kartı ile yumuşak yumuşak kazıdım. Boyada çizilme olmadı. Ama tek tek uğraşmak çok zor. Tanıdık biri gaz yağı ile çıkabilir dedi. 2 litre gaz yağı satın aldım. ama fayda etmedi. Yarın gene ıslak mendil ile devam edeceğim. Şimdilik en etkili ama uzun yol bu. 300 TL şuan bana fazla para. Haziran ayında muayene, Temmuz ayında da MTV var 🙁

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yfEfLGL59GI[/youtube] şampuanlı su yeterli oluyor kit almaya gerek yok cam gibi pürüzsüz olmasını istiyorsanız clay kullanın bu kadar beklemiyordum ben aracın üzerindeki sprey boya lekelerini cıkarmakla kalmadı cam gibi oldu

Şimdilik aşağıdaki üründen sipariş ettim. Yorumlardan birisi tam da benim durumuma uyuyor.

mj61p.jpg

(link)

aracınıza düzenli boya koruma cila yaparsanız rfeçine kurusa bile yapışmaz ama siz kil ile temizleyebilirsiniz

işi yarar bi ürün uygulaması kolay görünüyor fiyatı ne acaba? bide eteklerde hafif nokta nokta pürüzlü izler var sanırım zift olabilir ama emin değilim bu ürünü kullansam çıkarabilirmiyim?

SONAX'a gittim bugün. Mavi bir kil ile camdakileri alabildi. Ama kaporta gibi metal yüzeydekileri alamadı. Tek çözüm Pasta cila ve boya koruma dedi. Ederi de 300 TL *cry*

Nasıl kullanıldığı hakkında bilgi ve satış linki alabilir miyim sizden?

benim aracım erik ağacı altında duruyordu bigün baktığımda üzerine bal mumu gibi birşeyler damlamış ve katılaşmış tornavida bile çıkaramıyordu boyayı kazıyordu. üzüldüm kızdım kendime falan,

birkaç gün sonra sabah gün doğarken dışarı çıktım kış olunca haliyle aracın üzerine çiğ yağmıştı. o tornavida ile çıkmayam reçineler elimi hafif sürtünce boyadan tamamen kalkıyordu. fırsat bu fırsat sabahin 7sinde arabayı yıkadım geçtiler.

Hepsiburada'dan ürünü bekliyorum artık İsmail Hocam. Umarım işe yarar. Birkaç arkadaş da pasta cila boyayı zayıflatıyor dedi. İki arada bir derede kaldım. Umarım işe yarar bu gelecek olan ürün.

Back