çizilen jantlar

2012 doblo premio

Saygın Üye
Adı
Selçuk
Modeli
Renk
Beyaz
arkadaşlar 2012 premio aracımın 2 jantını kaldırıma sürterek çok kötü çizdim tekrar boyatmak mümkünmüdür.?
yardımlarınızı bekliyorum.

geçmiş olsun...

geçmiş olsun

jant boyayn yerler var bence boyanır ayıı renkten boya yapılarak yada kasko var ise kaskodan değiştirebilirsiniz

Cizildi diye degisirmi kasko?

değiştirir bence kasko niye var ki çizilince boyatıyor jantıda değiştirir

Acaba benim diamond jantida degistirirmi cizilme degil 6 7 cm lik derin hasar var

geçmiş olsun.ucuza tamir oluyorsa daha iyi kasko bozulmamış olur.

değiştirir ama kasko bozulur

Abi ben bu janti bi ustaya sordum boyanmaz dedi

Abi ben bu janti bi ustaya sordum boyanmaz dedi

uğraşmak istememiştir yiğido.bir arkadaşım kendisi boyuyor.bak ben sana bi akıl vereyim.otoboyacıya git,jantın boyasından alıp tüpe bastır.lastikçide jantı söktür,lastiği çıkarttır,arabaya stephneyi tak.jantı lastiği eve götür.balkonda çok derin çizik yerleri hafifçe zımparala,tüple boya.güneşte bırak kurusun.ertesi gün götür jantı lastiği taktır.kimseyede eyvallah etme.zor iş değil,yaparsın.

olabilir aslında. benim jant alt resimdekinden kırmızıyla çizdiğim parlak yerleri bantlayamayız dedi
bQQR5V.jpg

yapılırsa uğraşmak lazım neden bantlanmasın bantlanır

çok rahatsız etmiyo kalsın öyle

arkadaşlar 2012 premio aracımın 2 jantını kaldırıma sürterek çok kötü çizdim tekrar boyatmak mümkünmüdür.?
yardımlarınızı bekliyorum.
geçmiş olsun plasti dip kaplatın istediğiniz zamanda sökülebiliyor 🙂

olabilir aslında. benim jant alt resimdekinden kırmızıyla çizdiğim parlak yerleri bantlayamayız dedi

kağıt bantla bantkayıp sonra fazlalılları bistüri ile kes.bak nasıl bantlanıyor.

abi beni pek rahatsız etmiyo hem öyle çizilme falan değl orayı doldurmassam olmaz boyarsam

Back