geremy
Onursal Kurucu
dışarıda vereceğiniz cilalamama parasına kendiniz bir çok kez cila yapabilirsiniz.
sanıldığının aksine tecrübe değil zaman isteyen bir iş.
marketlerda ve sanayiden işinize gelen cilayı temin edin.10-50 tl arası cila var bir kutusu en az 5 cila yapar.
cila ne kadar pahalı ise kalıcılığı o kadar uzun sürüyor.
kutuların üzerinde 6 ay 1 yıl yazarda pek de inandırıcı değil ben çok marka denedim o kadar uzun süre kalmıyor.
ciladıkdan sonra kapalı garajda hiç çıkmassa kalır belki.
lazım olanlar
-yeni yıkanmış fakat tamamen kurutulmuş aracınız
-cila
-bir miktar yumuşak bez
aracı güzelce yıkayın veya yıkattırın
iyice kurutun.
kesinlikle gölge bir yerde bekletin.
kaporta sıcak olmasın ve güneş altında cila yapmayın.
cilalamaya tavandan başlayın.ilk önce ufak bez veya süngere cila sürüp yada bir miktar tavana cila damlatıp yüzeye yayın.
zaten sıcak havalarda bir kaç dakika içinde yüzey buğulu tozlu bir görünüm alır.sonra yumuşak bez veya petrollerde bulabileceğiniz üstüpü ile buğulu bölgeleri kurular gibi parlatın.
önemli nokta atlamadan yapın ve bölge bölge yapın.
aracın tamamına cilayı sürüpde parlatmaya başlamayın.
tavandan sonra ön kaput ve yanlara geçebilirsiniz.
siyah plastik kısımlara cila değdirmeyin beyaz iz olur değerse paniklemeyin bir kaç yıkama sonrası çıkar.hemen çıkarmak isterseniz sabunlu bezle silin.yada parlatıcı ile ovun.
dış yüzeyin tamamı bitince kapıları bagajı ve ön kaputu açın kapı içlerine direklere sürün.
sanıldığının aksine tecrübe değil zaman isteyen bir iş.
marketlerda ve sanayiden işinize gelen cilayı temin edin.10-50 tl arası cila var bir kutusu en az 5 cila yapar.
cila ne kadar pahalı ise kalıcılığı o kadar uzun sürüyor.
kutuların üzerinde 6 ay 1 yıl yazarda pek de inandırıcı değil ben çok marka denedim o kadar uzun süre kalmıyor.
ciladıkdan sonra kapalı garajda hiç çıkmassa kalır belki.
lazım olanlar
-yeni yıkanmış fakat tamamen kurutulmuş aracınız
-cila
-bir miktar yumuşak bez
aracı güzelce yıkayın veya yıkattırın
iyice kurutun.
kesinlikle gölge bir yerde bekletin.
kaporta sıcak olmasın ve güneş altında cila yapmayın.
cilalamaya tavandan başlayın.ilk önce ufak bez veya süngere cila sürüp yada bir miktar tavana cila damlatıp yüzeye yayın.
zaten sıcak havalarda bir kaç dakika içinde yüzey buğulu tozlu bir görünüm alır.sonra yumuşak bez veya petrollerde bulabileceğiniz üstüpü ile buğulu bölgeleri kurular gibi parlatın.
önemli nokta atlamadan yapın ve bölge bölge yapın.
aracın tamamına cilayı sürüpde parlatmaya başlamayın.
tavandan sonra ön kaput ve yanlara geçebilirsiniz.
siyah plastik kısımlara cila değdirmeyin beyaz iz olur değerse paniklemeyin bir kaç yıkama sonrası çıkar.hemen çıkarmak isterseniz sabunlu bezle silin.yada parlatıcı ile ovun.
dış yüzeyin tamamı bitince kapıları bagajı ve ön kaputu açın kapı içlerine direklere sürün.