Cilalamadan sonra yan cita temizligi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Maqdu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maqdu

Daimi Üye
Adı
Kamranv Hashimov
Modeli
Renk
Curuk Vishne
merhaba arkadashlar. Benim arabam cilalanmiw. Ve cildan sonra cilanin izi kalmiw yan citalarda. Cikmiyor. Yikadim biwey degiwmedi. Yardimci olanbilirsez? Nasil cikara bilirim?

kaportaya zarar verir mi bilmiyorum ama gaz yağı

@minibuscu59
Abi onu da denedim bi faydasi yok.🙁

hocam sirke sür hiç denemedim ama duydum hertürlü lekeye iyi geliyormus .

@gökhangün
Tamam. Onu da deneriz bakalim))

aslında cila yaparken plastiklere çok dikkat etmek gerekli benim kullandığım cila bi leke yapmıyor ama cila lekesini

bildiğimiz bulaşık detarjanı ile köpürterek temizletin ben d1 de bu şekilde temizlemiştim

hatta bulaşık süngerinin arka kısmı ile çitileyerek temizleyin plastiklerde zararı olmaz parlatmak içinde parlatıcı slikon süt kullanabilirsin

@doblo vip premio
Onu da denerim inwallah. Ama ne yaptimsa cikandin sonunda ayakkabi boyasi ile citalari boyadim. O da yikayana kadar kaliyor. Yikadinmi iw bitdi. Yine ayni sey

siz hangi yöntemleri denediniz ?

Gaz yagi ile silmeyin citayi solduruyor. Suyla biwey degiwmedi.
@doblo vip premio
Bawqa biwey denemedim

Sök at kesin çözüm.

Fotoğraf Ekler Misiniz Nasıl Birşey Acaba ?

@mesut170
@mesut170 abi sokub Atarsam yerine ne koyacagik o zaman?)

O ne? Ben anlamadim.
@Kemal Evgen

Insallah bi eve done bilirsem cekib atarim))
@DobLoPremio

Merhaba sorununun kesin çözümü bildiğimiz okulda çocukların kullandığı silgi. Bundan önceki aracım doğan slx di özellikle kapı kollarında cila izi çok kaldığı için bu yöntemi keşfetmişti bi arkadaşım ben de denedim özellikle plastik aksam üzerinde bulunan cila lekelerinde gerçekten işe yarayan bir şey. Uygulaması da gayet basit ama biraz yorucu olabiliyor bazen cila izlerinin üzerini silgi ile yazı siler gibi geçin daha sonra ufanan silgi parçalarını kuru bir bezle silerek atın cila izlerinin geçtiğini göreceksiniz.

@htakil
İlginç bir şey daha öğrendik paylaşım için teşekkürler

@htakil
Basil yani silgi? Biwey anlamadim))

@htakil
Biz cocoukken bez kullanirdik silgi yerine. Shimdi bezlemi sileyim?

@Maqdu
Yok şimdiki çocukların kullandığı silgi leri dene

Back