Chiptuning Yaptık Cargoma:)

bencede 1,3 lere 6 .vites şart yetmiyor arabaya 5 ileri mesela grande punto 1,3 90 lıkta 6 ileri dobloldada 6 ileri olması gerekiyordu ama mühendislerin vardır bib bildiği

hasan 6 ileri vyapacanda çok masraf lazım bence onun yerine git 2,0 multijet al bitane alsana 6 ileri 135 hp sonra milleti tokatlamaya başla😀

hayırlı olsun dostum...

sağol serdar ... gaza biraz dokununca aracın tepki vermesi güzel bişeymiş.... özellikle 1700-1800 devirden sonra gaza biraz yüklenince şu milletin dediğikoltuğa yapıştırma olayı artıkın benim dobloda da var diyebilirim...*tup*😉

mühendislerin bi bildiği yok oğuz saçma bşy yha dobloya daha çok şart 6.vites aslında

2.0 çok masraflı be oğuz vergisi fln ama hani 135 hp de yani rallici olur çıkarsın 😀

şu maaş günü gelsin fazla mesai fazla gelirse bende chiplencem ama 🙂

mantıklı olan da bu hasan...

mühendislerin bi bildiği yok oğuz saçma bşy yha dobloya daha çok şart 6.vites aslında

2.0 çok masraflı be oğuz vergisi fln ama hani 135 hp de yani rallici olur çıkarsın 😀

ben hep diyorum doblo hız yarış arabası değil doblo gei arabası ferah ferah bakına bakına o yüzden böyle iyi

evet doblo geniş rahat bir aile arabası ne o öle sürat fln gereksiz😀😀

evet *tup*

tabi tabi.....bit tabiii...

merhaba,

Üstatlar şimdi bu istanbuldaki ustamız 300 tl ymi yapıyor daha indirim yamamıyormuyuz toplu gitsek baskı uygulasak beygir hakkımız söke söke alırız felan naısl olur bende yaptıracam chıp box hikaye boş işler aracımın bagajında yatıyor yalancı beygirler bir yol yapalım gidelim bir ara 🙂

galiba son fiyat olarak 300 liraya anlaşmışlardı ama baki abinin bilgisi vardı o konuda

Yılda 500 lira gözüne çok gelenler almasın bu arabayı, herhangi bi araç laırken 50000-60000 verirken 30000 lik arabın yılık 500 fa<la vergisi mi çok geliyor?

merhaba,

Üstatlar şimdi bu istanbuldaki ustamız 300 tl ymi yapıyor daha indirim yamamıyormuyuz toplu gitsek baskı uygulasak beygir hakkımız söke söke alırız felan naısl olur bende yaptıracam chıp box hikaye boş işler aracımın bagajında yatıyor yalancı beygirler bir yol yapalım gidelim bir ara 🙂

kardeş baki abiye çok yakınsın birebir bile gidip görüşebilirisin... şu ana kadar bir üyenmiz birde baki abinin tanıdığını aracına atıldı orda yazılım ve çok memnunlar... fiyat ise zaten siteye özel 500 tl den 300 e çekildi.. dediğim gibi sen yine de ayrıntılı bilgiyi baki abiden alırsın...

yazılım işini ise kesinlikle tavsiye ediyorum... 3 gündür kullanıyorum yazılımdan sonra çok fark var çok...

Yılda 500 lira gözüne çok gelenler almasın bu arabayı, herhangi bi araç laırken 50000-60000 verirken 30000 lik arabın yılık 500 fa<la vergisi mi çok geliyor?

kardeş 2,0 motor 1-6 yaş arası doblonun vergisi yıllık 1.159 tl... az mı sence...??

ben hep diyorum doblo hız yarış arabası değil doblo gei arabası ferah ferah bakına bakına o yüzden böyle iyi

*tup**tup**tup*

herkes senin kadar rahat yaşıyamıyordur

Arkadaşlar benim doblom 68000km de servise gittim km'yi geçirdiğiniz için olmuyor dendi bu km'de chıp tuning yaptırsam sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar benim doblom 68000km de servise gittim km'yi geçirdiğiniz için olmuyor dendi bu km'de chıp tuning yaptırsam sıkıntı olur mu?

kardeşim mehmet ali 140.000'de yaptırdı.sıkıntı yok.

yazılımın km ile ne alakası varmış

mehemet abi 140 binde yaptırdı gayet memnun

Back