Chiptuning Yaptık Cargoma:)

m.ali......deneyimleri paylaşrsan sevinirim....hayırlı olsun..kaça malolodu...

abi ilk çekilen fiyat 550 burada 450 ye indi adam... deneyimlerimi tabii ki yazarım... ilk deneyimler yukarda yazdığım gibi olumlu... adama özellikle senin dediğin üreticilerin kullanmadığı o ortala %30 toleransın limitine kadar kullanılmaması gerektiğini hatırlattım... oda zaten biz o şekilde yapıyoruz dedi.. araç performans gerektiği anda basınca tepki veriyor artık... beklentimde buydu... yoksa ben yine 90 ı geçmeden seyahat edeceğim... yine pati çekmeden sakin kalkış yapacağım... rampa kalkışlarında da yüklü iken verim alayım dadından yinmez...😉🙂

elbette. ...amacımız ralli yapmak değil zaten......yakıttan tasarruf......ve performansı arttırmak....

abi ilk çekilen fiyat 550 burada 450 ye indi adam... deneyimlerimi tabii ki yazarım... ilk deneyimler yukarda yazdığım gibi olumlu... adama özellikle senin dediğin üreticilerin kullanmadığı o ortala %30 toleransın limitine kadar kullanılmaması gerektiğini hatırlattım... oda zaten biz o şekilde yapıyoruz dedi.. araç performans gerektiği anda basınca tepki veriyor artık... beklentimde buydu... yoksa ben yine 90 ı geçmeden seyahat edeceğim... yine pati çekmeden sakin kalkış yapacağım... rampa kalkışlarında da yüklü iken verim alayım dadından yinmez...😉🙂

elbette. ...amacımız ralli yapmak değil zaten......yakıttan tasarruf......ve performansı arttırmak....

evet abi aynen... bakalım yakıt değerlerine yansımasını da zaman gösterecek... ustanın tezi beygir gücü artan araca daha az yükleneceğin için bir miktar yakıt da azalacak şeklinde... bakıp göreceğiz inşaallah...

evet abi aynen... bakalım yakıt değerlerine yansımasını da zaman gösterecek... ustanın tezi beygir gücü artan araca daha az yükleneceğin için bir miktar yakıt da azalacak şeklinde... bakıp göreceğiz inşaallah...

abim hayırlı olsun demek yaptırdın hadi hayırlısı diyelim
görünen o ki sen mutlu doblon mutlu *clap*

hayırlı olsun dostum...

dostlar bu gün ani bir kararla ben de samsunda aracıma chiptunning yaptırdım... benim bu nu yaptırıken beklentim, ilk kalkışın biraz daha canlı olması, rampada durduğum zaman aracın bayılmadan rahat kalkış yapması ve sollamalarda araca ivme katması idi...

yazılım atılıp beyin araca tekrar takıldıktan sonra test için sürdüm aracı araç kalkışı daha seri yaparak 1.viteste az yüklenince pati yaptı.. sonra baya bir dik rampaya gidp durdum... gerçi araç boştu ama, çok rahat bir şekilde el freni kullanmadan ve aracı hiç geri kaydırmadan kalkış yaptı... bunu bir kaç tekra ettim ve sonuş eskiye göre çok iyi idi... önceki halinde turboyu 2000-2200 den sonra hissederken şimdi hafifi yüklenince gaza 1800 den sonra koltuğa yapışma hissi veriyor...

yani beklentilerimin tamamı karşılığını buldu diyebilirim... şu rampada kalkışı birde araç dolu iken tekrar test edeceğim benim için en önemlisi bu...

henüz dyno testi yaptırıp kaç beygir gösteriyor baktıramadım... bunu ölçtürürsem ayrıca paylaşırım...

hadi hayırlı olsun ai paylaşımlarını bekliyoruz

vay arkadaş bizdemi alsak bi kaç tane daha beygir😀 hayırlı olsun chiplenen herkese fiyat çok cuzi düşünülebilir..

vay arkadaş bizdemi alsak bi kaç tane daha beygir😀 hayırlı olsun chiplenen herkese fiyat çok cuzi düşünülebilir..

bana yetiyor 90 tane beygirr😀

bana yetmiyo ben hatta bi çılgınlık daha düşünüyorum babamla 6 ileri şanzuman servisle konuşcam bu konuyu 🙂

saçmalama hasan.....5 iyidir iyidir....

baki abi 5 iyidir de aracı normal devirlerde kullnınca 5.viteste 4000 devirden sonra basbas bağırıyo 🙂

baki abi 5 iyidir de aracı normal devirlerde kullnınca 5.viteste 4000 devirden sonra basbas bağırıyo 🙂

yavrum senin ne isin var doblo ile sana subaru leagy lazım..

la olum gazlama herifi.....deli manyak....😀

gazlama fln deilde abi babam benden çok söylüyo bu olayı hiç belli olmaz yani 6 ileri bir d2 olabilir neden olmasın🙂

bide chiplendikmi sonra tadından yenmez bu yazılım işini servisede sormak lazım aslında bi

bide chiplendikmi sonra tadından yenmez bu yazılım işini servisede sormak lazım aslında bi

özel mesaj attım oku istersen...

Baki abi... Halil aradı beni bu yazılım için tanıdık vs. varmış... Seninde bilgin varmış... Nedir o işin aslı?

var var kanki...hallettiririr....

Back