Chiptuning Yaptık Cargoma:)

Ya Bugun Dedim Bi Basıyım e 5 te jant Kapagım Fırladı Sag Stopun Çercevesi 1 Senedir Kırıktı Babam Agaca Vurmus Yapıştırmıştık Sonra 1 Senedir Tık Demedi e5 te 170 ı görünce kırldı İyice Nar Çiçcegi gibi Açıldı 🙂 Doblo Oldu Canavar kimbilir d3 2.0 135 hp nasip Olursa kanatlanıcam 🙂

redbul kanatlandırırrrrr*hehe**haha**haha2*
😀 😀
Yarın Depoya Redbull Dökmeyen NE Olsun 🙂Denicem Bakalım 🙂
Ama Nu Şugar Denicem Depoyu Yapış Yapış Etmeyelım 🙂

Ya Bugun Dedim Bi Basıyım e 5 te jant Kapagım Fırladı Sag Stopun Çercevesi 1 Senedir Kırıktı Babam Agaca Vurmus Yapıştırmıştık Sonra 1 Senedir Tık Demedi e5 te 170 ı görünce kırldı İyice Nar Çiçcegi gibi Açıldı 🙂 Doblo Oldu Canavar kimbilir d3 2.0 135 hp nasip Olursa kanatlanıcam 🙂

😀 😀
lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaa

halil bizi pendiğe götüüüüüürr

halil bizi pendiğe götüüüüüürr*hehe*

yav okadar ballandırdın ki konvoy yapıp gelecez hayrettin ustaya ...

😀 😀
lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaa

halil bizi pendiğe götüüüüüürr

halil bizi pendiğe götüüüüüürr*hehe*

yav okadar ballandırdın ki konvoy yapıp gelecez hayrettin ustaya ...
Hehehe 🙁🙁🙁 Jant Kapagım Gitti Ben Ona Yanıyorum Abi Yenide Almıştım Bi Güzelde Boyamıştım El Emegi 🙁🙁🙁🙁
Neyse İbrahim Usta Garanti Veriyo Arabaya Bişe Olursa Gel Dedi Gidicem Yarın Yanına Jant Kapagı Aldırcam 🙂

olm adam arabaya bişey olursa gel demiş... deli gibi sürüp jant kapağını fıratınca gel dememiş...*chair**tongue**haha2*

olm adam arabaya bişey olursa gel demiş... deli gibi sürüp jant kapağını fıratınca gel dememiş...*chair**tongue**haha2*

*hehe**haha**haha2*

halil adam bir yazılım attı.herhalde yakında dükkanı kapatır.*hehe**haha**haha2*

*hehe**haha**haha2*

Olsun Bişe Olunca Dedi 🙂🙂🙂🙂🙂 Komple Çelik Jant Verir O İstesem 🙂 Garanti Değilmi 🙂

tamma iyiymiş ozaman.. gelelim önce bi yazılım attıralım... geri dönmeden bi kapak fırlatıp, garantiden 4 çelik jantla dönelim samsuna biz de... *tongue*

olur dimi..*happy*

*hehe**haha**haha2*

Olsun Bişe Olunca Dedi 🙂🙂🙂🙂🙂 Komple Çelik Jant Verir O İstesem 🙂 Garanti Değilmi 🙂

tamma iyiymiş ozaman.. gelelim önce bi yazılım attıralım... geri dönmeden bi kapak fırlatıp, garantiden 4 çelik jantla dönelim samsuna biz de... *tongue*

olur dimi..*happy*
Yokkk Söyledin Bi Kere Olmazz 🙂)🙂🙂🙂🙂

alooooooooo...ne içtiniz siz....neyin kafası bu...red bull böyle kafa yapmaz...

abi halilin arabası yazılım atıktan sonra coşmuş ya.. halil daha da coşmuş... usta halil in beyine dokunmadı dimi...*hilarious*

sanmam. ibrahim usta ...sadece araç beynine yazılım atıyor..l*hehe*

sanmam. ibrahim usta ...sadece araç beynine yazılım atıyor..l*hehe*

aman iyi iyi bende çocuğun yazılım da mı karıştı yoksa dedim...*hehe*

dostlar bu gün ani bir kararla ben de samsunda aracıma chiptunning yaptırdım... benim bu nu yaptırıken beklentim, ilk kalkışın biraz daha canlı olması, rampada durduğum zaman aracın bayılmadan rahat kalkış yapması ve sollamalarda araca ivme katması idi...

yazılım atılıp beyin araca tekrar takıldıktan sonra test için sürdüm aracı araç kalkışı daha seri yaparak 1.viteste az yüklenince pati yaptı.. sonra baya bir dik rampaya gidp durdum... gerçi araç boştu ama, çok rahat bir şekilde el freni kullanmadan ve aracı hiç geri kaydırmadan kalkış yaptı... bunu bir kaç tekra ettim ve sonuş eskiye göre çok iyi idi... önceki halinde turboyu 2000-2200 den sonra hissederken şimdi hafifi yüklenince gaza 1800 den sonra koltuğa yapışma hissi veriyor...

yani beklentilerimin tamamı karşılığını buldu diyebilirim... şu rampada kalkışı birde araç dolu iken tekrar test edeceğim benim için en önemlisi bu...

henüz dyno testi yaptırıp kaç beygir gösteriyor baktıramadım... bunu ölçtürürsem ayrıca paylaşırım...

m.ali......deneyimleri paylaşrsan sevinirim....hayırlı olsun..kaça malolodu...

hayırlı olsun dostum.samsuna bir gelde test edelim.

ben vites 4 te 2500 lere dogru çıkıyom hiç turbo açtıgı belli olmuyor yani nasıl 1800 devirlerde gidiyosa gine aynı gidiyor 🙂 dur bende yazılım atam *muz*

deneme amaçlı yaptım bakalım neymiş bu turbo ne olucak diye

m.ali......deneyimleri paylaşrsan sevinirim....hayırlı olsun..kaça malolodu...

abi ilk çekilen fiyat 550 burada 450 ye indi adam... deneyimlerimi tabii ki yazarım... ilk deneyimler yukarda yazdığım gibi olumlu... adama özellikle senin dediğin üreticilerin kullanmadığı o ortala %30 toleransın limitine kadar kullanılmaması gerektiğini hatırlattım... oda zaten biz o şekilde yapıyoruz dedi.. araç performans gerektiği anda basınca tepki veriyor artık... beklentimde buydu... yoksa ben yine 90 ı geçmeden seyahat edeceğim... yine pati çekmeden sakin kalkış yapacağım... rampa kalkışlarında da yüklü iken verim alayım dadından yinmez...😉🙂

hayırlı olsun dostum.samsuna bir gelde test edelim.

tabii ki dostum sen zaten aracı kullandın şimdiki halini senin de test etmeni isterim..

Back