chip tuning yaptırmış arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

evet mevcut abi... alman malı ürün garantili... 200 300 az verecem diye arabanızı heba etmeyin..

serkan megachips mehmet gazihan yanlış bilmiyorsam bursada yetkili fiat bayiine bayiilik verdi bi soruştur istersen http://www.chiptuning.com.tr/

Hakan bey,
daha önce turbo borusunu patlatmıştınız, yazılım yaptırdıktan sonra başka ne gibi arızalar aldınız?
Yakıtınızın durumu ne oldu, düştü mü arttımı?
Dip gaz gittiğinde ne kadar yakıyor, düz yolda ne kadar hızlanabiliyor.
yanlış anlama olmuş sanırım ben turbo borusunu patlatmadım yazılım ve düz kısa boru egsoz kullanınca yüksek devirde turbo yüksek basınç verdi ve hortum yerinden çıktı onuda çözdük çok şükür... 10 ay oldu yaptıralı ve 45.000 km yol yaptım hiç bi sıkıntı yok... yakıt konusunda tam anlamıyla anlamak için geçen ay 3 kez depoyu dolldurdum normal kullanımda 100 km de 6.4 lt , sakin kullandığımda 5.6 lt tam gaz kullandığımda 8.2 lt değerlerini aldım... düz yolda düzlükte 180 i gördüm daha 1 saat önce 😀

Düz kısa boru egsoz dediğiniz nedir? katalitik konvektörümü iptal ettiniz?

zafer abi araçtaki farklılıkları merakla bekliyorum.

Fethi araçtaki en önemli farklılık daha seri olması...şu anda 105 ps oldu arac ve 105 ps oldugunu belli ediyor 🙂 inanilmaz derecede seri oldu..tabi gaza cok yuklenirsen cok yakar 🙂 daha once 75 ps iken 1.viteste bağırarak ciktigi rampayi simdi 2 de sessiz sakin cikiyor araba..dedigim gibi yetkiki serviste yaptirdim faturami da aldim 🙂

hayırlı olsun abi. güle güle bin 105lik doblona 🙂

acapa chip 06 yazan cihaz ne kadar b,ze

chiptunin06 ben 950 tl ye taktırdım

şuan 900 tl

taksit imkanı var..

aracınızı sattığınızda yeni aracınızıa özel yazılımı ücretsiz yükleyip size geri gönderiyorlar

www.chiptuning06.com adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz..teamdoblo dan aradığınzı söylerseniz daha iyi yardımcı olacaklardır

bende bursada birmot'a sordum yapmıyorlar. servise yaptıran varsa hangi serviste yaptırdığını paylaşırsa sevnirim..

zafer bugun aradım bayiyi ama ondan ona yönlendirdiler sonra ne olduysa kapandı net bigi alabilecegimiz.biri yok mu ve demişsin 105 hp oldu diye neye dayanarak söylüyosun merak ettim diyo yamı soktular

Back