chip tuning yaptırmış arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

zencireis

Aktif Üye
Adı
Serkan Dehmen
Modeli
Renk
Gri
bursada bu işlemi iyi uygulayan yerler neresidir? fiyat nasıldır? ne kadar bir güç artışı olur? yakıt taarrufu olurmu olmazsa ne kadar bir artış olur? yardımcı olursanız çok sevinirim kardeşler

Arkadaşım bu konu ile ilgili başlıklar var forumda ve epeyce ayrıntılı bilgi bulabilirsin... arama bölümünden başlıkları bulabilirsin...

arkadşım onların hepsine baktım okudum zaten. farkettiysen bursadaki yapan yerlerle ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım istedim

yüzde 30'a kadar bir artış sağlanır.bursada nerde yapıldığını soracak olursan bursa temsilcisine bir soralım.

ilgi dışında kalıyo be mustafa abi. ama sorarım bizim bu işte ileri gelenlere. 🙂

megachips bayisi varsa onlara yaptırın...

yapan yerleri öğrenebilirsek iyi olur. sağolun şimdiden hepiniz

arkadşım onların hepsine baktım okudum zaten. farkettiysen bursadaki yapan yerlerle ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım istedim

farkettim... bende zaten bursadan sonraki soruların için dedim başlılarda epey bilgi bulabilrsin diye...

sağolsun herkes bildiklerini yazmış baya bilgi edindim okuduklarımdan 🙂 yakın zamandada yaptırmayı düşünüyorum bursada sağlam güvenilir bi garaj öğrenir öğrenmez

Kardesim bende yaptiriyorum ayni islemi..su anda servisteyim..istanbulds yetkili serviste yaptiriyorum ben fiyatta kdv dahil 600 tl

zafer abi araçtaki farklılıkları merakla bekliyorum.

sitemize konu ile ilgili yardımcı olan ve benim aracımda da takılı olan chiptuning06 alman malı chiptuning vardır. performans artışı ve yakıt düşüşünü ankara buluşmasında üyelerimiz bizzat görmüştür.

www.chiptuning06.com dan telefon nı alın ve iletişime geçin ücretsiz kargo, 30 gün para iade garanti, 3 dk da kendin takıyorsun al dene memnun olmazsan geri iade et.

teamdoblo dan arıyorum dersen gereken özeni göstereceklerdi orada murat yılmaz ile muhattap ol benim adım murat üresin

Serkan kardeş Bursa'da x-treme tuning'de yapıyorlar diye biliyorum(link) www.x-tremetuning.com adresinden bilgilerine ulaşabilirsin. ama firma hakkında bilgim yok. bende bu aralar yaptırmayı düşünüyorum ama istanbul'da mega chip'i tavsiye ediyorlar. mega'dan fiyat istedim 2.0 motor için 650 tl fiyat verdi. 135hp'yi arbanın motor aksamını zorlamadan 165hp yaparız dediler...

sağol murat abi serdar abi değerlendiricem ikisinide uygun olanı yakın bi zamanda yaptırıcaz inşallah

serkan megachips mehmet gazihan yanlış bilmiyorsam bursada yetkili fiat bayiine bayiilik verdi bi soruştur istersen http://www.chiptuning.com.tr/

serkan megachips mehmet gazihan yanlış bilmiyorsam bursada yetkili fiat bayiine bayiilik verdi bi soruştur istersen http://www.chiptuning.com.tr/

Hakan bey,
daha önce turbo borusunu patlatmıştınız, yazılım yaptırdıktan sonra başka ne gibi arızalar aldınız?
Yakıtınızın durumu ne oldu, düştü mü arttımı?
Dip gaz gittiğinde ne kadar yakıyor, düz yolda ne kadar hızlanabiliyor.

hakan sağol bunu dediğin iyi oldu eğer öyle bişey varsa güzel fırsat olur

Hakan bey,
daha önce turbo borusunu patlatmıştınız, yazılım yaptırdıktan sonra başka ne gibi arızalar aldınız?
Yakıtınızın durumu ne oldu, düştü mü arttımı?
Dip gaz gittiğinde ne kadar yakıyor, düz yolda ne kadar hızlanabiliyor.
yanlış anlama olmuş sanırım ben turbo borusunu patlatmadım yazılım ve düz kısa boru egsoz kullanınca yüksek devirde turbo yüksek basınç verdi ve hortum yerinden çıktı onuda çözdük çok şükür... 10 ay oldu yaptıralı ve 45.000 km yol yaptım hiç bi sıkıntı yok... yakıt konusunda tam anlamıyla anlamak için geçen ay 3 kez depoyu dolldurdum normal kullanımda 100 km de 6.4 lt , sakin kullandığımda 5.6 lt tam gaz kullandığımda 8.2 lt değerlerini aldım... düz yolda düzlükte 180 i gördüm daha 1 saat önce 😀

arkadaşlar aracımda halen bulunan www.chiptuning06.com ürünü tam istediğnize göre.. performans ve yakıtta istediğim verimi aldım.. 30 gün deneme süresi var deneyin işinizi görmüyorsa geri iade edin.. 10 lira kargo paranız yanar en fazla

motora fiziksel olarak hiç birşey yapılmıyor.. inceleyin derim..

videomuzda var demi?

Back