chip olayını Denizli'de yapan varmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cetin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cetin

Denizli Yöneticisi
Yetkili Kişi
Yönetici
Fiorino
Adı
Çetin ÖZDEMİR
Kan Grubu
0 -
Meslek
Pazarlama
Aracınız
Fiorino
Modeli
Panorama
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2024
Renk
Beyaz
Merhabalar herkese chip, box, yazılım ne diyorsanız artık. Son zamanların modası bu chip olayını Denizli'de yapan varmı? Yok değil var ama tanıdık olsa daha iyi olur eşi dostu olan tavsiye ettiği olan forumda denizli li kimse yok ama yinede sorayım dedim 🙂 Birde sitede 300 
TL.jpg
falan diyorlar ne güzel burda 600 700 
TL.jpg
 civarında 🙂

300 tl zaten foruma özel fiyatı

300 tl zaten foruma özel fiyatı

sevgili kardeşim aracını getirme şansın yoksa araç ruhsat bilgilerinle aracın beynini söküp getirirsen burada yazılımı yaptırıp geri götürebilirsin....oğuzun da dediği gibi sitemize özel fiyat 300 tl dir.....

denizlide 700.00 tl.'se hiç bakmam beyini sökerim otobüsle istanbula git gel toplamda 400.00 batlar yol paralarıyla

Bakıcaz artık tek tek teşekkür ederim çok sağolun 🙂

herzaman bekleriz kardeşim....

Merhabalar herkese chip, box, yazılım ne diyorsanız artık. Son zamanların modası bu chip olayını Denizli'de yapan varmı? Yok değil var ama tanıdık olsa daha iyi olur eşi dostu olan tavsiye ettiği olan forumda denizli li kimse yok ama yinede sorayım dedim 🙂 Birde sitede 300 
TL.jpg
TL.jpg
 civarında 🙂

izmirde size yardımcı olabilirim.

zafer aydoğan
motor teknikeri
üçel iveco özel servis
http://www.facebook.com/ucel.iveco

TL.jpg
TL.jpg
 civarında 🙂

izmirde size yardımcı olabilirim.

zafer aydoğan
motor teknikeri
üçel iveco özel servis
http://www.facebook.com/ucel.iveco

Teşekkür ederim. İzmir'e geleceğim zaman burdan bilgilerinizi alırım sağolun.

konuları lütfen yerlerine açalım.
konu tarafımdan taşınmıştır.

konu başlığı anlaşılır şekilde düzeltildi.
--------------------------------------------------------------------------------

Back