V vole41 Aktif Üye Kayıt 9 Kasım 2011 Mesaj 50 30 Kasım 2011 #1 arkadaşlar siyah doblo safelineme uygun çelik jant arıyorum lastik ebatını değiştirmiycem tavsiyeleriniz nelerdir.
arkadaşlar siyah doblo safelineme uygun çelik jant arıyorum lastik ebatını değiştirmiycem tavsiyeleriniz nelerdir.
bakiergul Onursal Admin Onursal Danışman Yönetici Kayıt 28 Kasım 2010 Mesaj 15.330 Yaş 56 Renk LAL KIRMIZI 30 Kasım 2011 #2 vole41 tarafından yazılan metin: arkadaşlar siyah doblo safelineme uygun çelik jant arıyorum lastik ebatını değiştirmiycem tavsiyeleriniz nelerdir. Hepsini görüntüle... Sevgili kardesim forumda bu konu hakkinda resimli resimsiz epeyce yazilan,cizilen var biraz arastirirsan faydalanacagini umuyorum.......
vole41 tarafından yazılan metin: arkadaşlar siyah doblo safelineme uygun çelik jant arıyorum lastik ebatını değiştirmiycem tavsiyeleriniz nelerdir. Hepsini görüntüle... Sevgili kardesim forumda bu konu hakkinda resimli resimsiz epeyce yazilan,cizilen var biraz arastirirsan faydalanacagini umuyorum.......