Cekis düşüklüğü

Ozcan1212

Yeni Üye
Doblo
Adı
Ozcan
Kan Grubu
A RH -
Aracınız
Doblo
2004 model doblom var 1.9 aracim 160.170 giderken simdi mekanik bir sıkıntı var 100/110 gecmiyor sorununu bulamiyorum bilginize ihtiyacim var yada

Araç jtd mi değilse pompa enjektöre baktırıcaksın jtd ise hava akışmetreyi temizletin ya da fişini sökün

Araç jtd mi değilse pompa enjektöre baktırıcaksın jtd ise hava akışmetreyi temizletin ya da fişini sökün
Bursa Orhangazide oturyorum butun tamircileri dolaştım kimse anlamıyor duz motor pompan elektirikli git ona baktir diyorlar bu devirdede kimseye guven olmuyor tanıdık olmayinca sadece bursada aydin vinc karsisinda ponpacivarmis orayi oneriyorlar

Bursa Orhangazide oturyorum butun tamircileri dolaştım kimse anlamıyor duz motor pompan elektirikli git ona baktir diyorlar bu devirdede kimseye guven olmuyor tanıdık olmayinca sadece bursada aydin vinc karsisinda ponpacivarmis orayi oneriyorlar
İzmit yalova o tarafta usta sıkıntı bilen bilmeyen karışıyor ya pompayı söktürüp İstanbula ya da adapazarı tarafına götürebilirsin hatta pompa enjektör beraber söktür bakılsın

Oralara kadar gidemiyorum sıkıntı orda araba faal calisiyor kullanılıyor yakin mesafe lazim dedigunuz gibu sorunu cozebilen olmuyor

En iyisi orada baktırmak o zaman. @Fethi KORKUT

Back