selam arkadaşlar daha önce tanışmak nasip oldu ama bir türlü sitede aktif olamadım işlermizin yoğunluğundan dolayı arkadaş lar aracımda bir kaç sorun var en önemli olanından başlayayım araç 2005-145bin km de doblo bakımlarnı hiç eksisksiz yapmam rağmen arıza oranı artmaya başladı ufak tefek ama yinede can sıkıcı ilk ve en önemli olanı 1)araçımda çekiş düşüklüğü var servise götürdüm turbo hortumuna bakıldı sorun yok oksijen debimetresinde sorun yok servis sorunumu cözemedi arkadaşlar bilirsiniz bizim araçlar 2500 de turbo acar ama şimdi benim araç 3000 de acıyor yani turboda sorun yok gibime geldi sanayideki ustalarda bişey bulamdı meslek lisesi motor bölümü mezunuyum az çok tahmin yürütüyorum bunlardan ilki mazot filitresinin şişmiş olması 2:çi tahmin katalitik konvektör kurum bağlamış olabilir veya torbo krom bağlamış olabilir acaba hangisi veya farklı bir sorun olabilrmi==
2:sorun arka yolcu koltuğundan gelen cıyaklama sesi bunada cözum bulamadım servise götürdüm beni sanayideki döşemeçilere yönlendirdiler onlarda koltuğu ve döşemeleri söküp bi bakalım dediler bende işi bilen birine danışmak istedim yani size 3:sorun da triger seti değişme zamanı geldi galiba acaba sanayide veya serviste değişme arasında maliyet ne kadar fark eder şimdidedn teşekkür ederim .
2:sorun arka yolcu koltuğundan gelen cıyaklama sesi bunada cözum bulamadım servise götürdüm beni sanayideki döşemeçilere yönlendirdiler onlarda koltuğu ve döşemeleri söküp bi bakalım dediler bende işi bilen birine danışmak istedim yani size 3:sorun da triger seti değişme zamanı geldi galiba acaba sanayide veya serviste değişme arasında maliyet ne kadar fark eder şimdidedn teşekkür ederim .