berat tarafından yazılan metin:
çamurluğu sürttüm ve ezildi boyası döküldü ne yapabilirim bide tamponun üst kısmı sıyırdı ne yapabilirim ve maliyeti nedir
sizin dobloda ne çekiyo böyle ya sizin elinizden 😀 😀berat tarafından yazılan metin:
çamurluğu macunlattık boyatıcaz olacak bitecek
Yavvvvv kardeşim sende var ya yangına körükle gidiyorsun....adam sürttüm diyor ...Sen kesin değişir diyorsun ufacık sürtmeye çamurluk mu değişir allasen....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
çamurluğu sürttüm ve ezildi boyası döküldü ne yapabilirim bide tamponun üst kısmı sıyırdı ne yapabilirim ve maliyeti nedir
çamurluk kesin değişir ama tamponu bilmem 🙂
😀 😀 😀bakiergul tarafından yazılan metin:
Yavvvvv kardeşim sende var ya yangına körükle gidiyorsun....adam sürttüm diyor ...Sen kesin değişir diyorsun ufacık sürtmeye çamurluk mu değişir allasen....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
çamurluk kesin değişir ama tamponu bilmem 🙂
😀 😀 😀berat tarafından yazılan metin:
bu husisi olan doblo daha ilk kazası bizde diyeri almış başını gidiyo şanzıman kaporta vs vs 😀
Ben firmada çalışan teknisyenlerede söylüyorum .....siz sök tak ustasısınız......diyorum....Ustalık tamir etmektir.....Çamurluğu bende değiştiririm...Mühim olan çekiçlemek ....zaten artık pıt pıt var göçükleri opnla alıyorlar nerde eski yağlı çekiç atan ustalar hey gidi hey....berat tarafından yazılan metin:
abi arkadaş haklı iki yumruk büyüklüğünde içeri göçmüştü önce çektiler sonra macunla düzelttiler bende dedim kesin deyişir ama deyişmedi