çamurluğu vurdum nasıl hallede bilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
çamurluğu sürttüm ve ezildi boyası döküldü ne yapabilirim bide tamponun üst kısmı sıyırdı ne yapabilirim ve maliyeti nedir

geçmiş olsun senin yapabileceğin bir şey yok maalesef.
kaskon varsa vede kaskonda mini onarım varsa yaptırabilirsin.resim koyarsan verilecek fiyatlar daha sağlıklı olur.

berat tarafından yazılan metin:
çamurluğu sürttüm ve ezildi boyası döküldü ne yapabilirim bide tamponun üst kısmı sıyırdı ne yapabilirim ve maliyeti nedir

çamurluk kesin değişir ama tamponu bilmem 🙂

çamurluğu macunlattık boyatıcaz olacak bitecek

çamurluğu macunlattık boyatıcaz olacak bitecek
sizin dobloda ne çekiyo böyle ya sizin elinizden 😀 😀

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

Yavvvvv kardeşim sende var ya yangına körükle gidiyorsun....adam sürttüm diyor ...Sen kesin değişir diyorsun ufacık sürtmeye çamurluk mu değişir allasen....

bakiergul tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:

Yavvvvv kardeşim sende var ya yangına körükle gidiyorsun....adam sürttüm diyor ...Sen kesin değişir diyorsun ufacık sürtmeye çamurluk mu değişir allasen....
😀 😀 😀

abi arkadaş haklı iki yumruk büyüklüğünde içeri göçmüştü önce çektiler sonra macunla düzelttiler bende dedim kesin deyişir ama deyişmedi

bu husisi olan doblo daha ilk kazası bizde diyeri almış başını gidiyo şanzıman kaporta vs vs 😀

bu husisi olan doblo daha ilk kazası bizde diyeri almış başını gidiyo şanzıman kaporta vs vs 😀
😀 😀 😀

abi arkadaş haklı iki yumruk büyüklüğünde içeri göçmüştü önce çektiler sonra macunla düzelttiler bende dedim kesin deyişir ama deyişmedi
Ben firmada çalışan teknisyenlerede söylüyorum .....siz sök tak ustasısınız......diyorum....Ustalık tamir etmektir.....Çamurluğu bende değiştiririm...Mühim olan çekiçlemek ....zaten artık pıt pıt var göçükleri opnla alıyorlar nerde eski yağlı çekiç atan ustalar hey gidi hey....

Back