- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
teşekkürler saolasın,döşemeyi sökerken Allah a şükür tırnaklardan kırılan olmadı.........cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
hayırlı olsun filmler... bişey sorcam kapı döşemesini sökerken beyaz tırnaklardan kırılan oldumu yoksa hepsi sağlam sökebildinizmi ?
teşekkürler abi saol aslında 2 numara yaptırıcaktık ama bizden önce jettaya yaptılar babamla kararsız kaldık 1 numara yaptırdık ama en arka cam 2 numara gerisi 1 numara............istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Hayırlı olsun Can açık seçmekle akıllılık etmişsiniz *tup*
biz bugün 1 numara yaptırdık gayetde güzel oldu.......cunneyt tarafından yazılan metin:
bende bugün ön iki kapıya çektim filmi elimde iki numara vardı önceki arabamdan kalan ama sanki bana 2 numara bizim orjinal camlardan daha koyu geldi gözüme dışarıdan bakınca aynı ama içeriden bakınca film daha koyu sanki yarın bide gündüz gözüyle daha net bakıcam içime sinmezse artık 1 numara alıp tekrar yapmak lazım yada sökücem orjinal hali kalıcak.
benden başka yaptıran arkadaşlar varmı acaba siz kaç numara yaptırdınız yada gördünüz mü hiç?
bütün camlar aynı olunca fark hissedilmiyor ama d3 kasa arka camlar karartılmış zaten orjinal siyah ben ona en yakın rengi tutturmak istiyorum aynı renkte bulamam illaki ama sırıtmıyacak bişey olmasını istiyorum yarın foto çeker paylaşırımcAn 3436 tarafından yazılan metin:
biz bugün 1 numara yaptırdık gayetde güzel oldu.......cunneyt tarafından yazılan metin:
bende bugün ön iki kapıya çektim filmi elimde iki numara vardı önceki arabamdan kalan ama sanki bana 2 numara bizim orjinal camlardan daha koyu geldi gözüme dışarıdan bakınca aynı ama içeriden bakınca film daha koyu sanki yarın bide gündüz gözüyle daha net bakıcam içime sinmezse artık 1 numara alıp tekrar yapmak lazım yada sökücem orjinal hali kalıcak.
benden başka yaptıran arkadaşlar varmı acaba siz kaç numara yaptırdınız yada gördünüz mü hiç?
abi arkadakilere göre bi açık ton yap bence araba daha asil gözükürcunneyt tarafından yazılan metin:
bütün camlar aynı olunca fark hissedilmiyor ama d3 kasa arka camlar karartılmış zaten orjinal siyah ben ona en yakın rengi tutturmak istiyorum aynı renkte bulamam illaki ama sırıtmıyacak bişey olmasını istiyorum yarın foto çeker paylaşırımcAn 3436 tarafından yazılan metin:
teşekkürler.....korkmaztaha tarafından yazılan metin:
can hayırlı olsun
abi istanbuldan misafir geldi biraz sonra inip çekicem fotoları.......RAPTOR tarafından yazılan metin:
can filmlerin resimleri nerde?filmleri göremedik...
teşekkürler Mustafa abi sağol....geremy tarafından yazılan metin:
güle güle kullan.
aynen sol taraf filmli sağ taraf filmsiz....tLqA tarafından yazılan metin:
ilk resimde bir kapı filmli diğeri filmsiz görmedinmi abi 🙂
teşekkürler,jantlarıda 15 jant düşünüyorum çünkü 16 felan çok ağır kalıcak performansı felanda etkileyeceği için ideal 15 inç...tLqA tarafından yazılan metin:
çok güzel gözüküyor. arabayı bozan tek şey jantlar ve tamponlar. onlarıda hayırlısıyla yaptırırsınız inşallah