Cam sorunu

C.Akçay

Yeni Üye
Doblo
Adı
Cihat İslam AKÇAY
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Selamün aleyküm arkadaşlar 2008 model 1.3 Multijet doblomda ön sağ cam ön sol kapıyı açınca çalışıyor kapıyı açmadan çalıştırmak için ne yapmalıyım okuduğum bazı formlara göre soketlerin temizlenmesi veya kabloda kopukluk mu var ona bakmam gerekiyor ama bu işlemi Opel arabalarda yapmışlar değerli ustalarım mesajlarınızı bekliyorum

Kapıyı açınca çalıştığına göre kabloda eziklik olabilir diye düşünüyorum kapi kapanınca teller temas etmiyor açılınca ediyor kapi içindeki kabloları incelemek daha mantıklı gibi

Selamün aleyküm arkadaşlar 2008 model 1.3 Multijet doblomda ön sağ cam ön sol kapıyı açınca çalışıyor kapıyı açmadan çalıştırmak için ne yapmalıyım okuduğum bazı formlara göre soketlerin temizlenmesi veya kabloda kopukluk mu var ona bakmam gerekiyor ama bu işlemi Opel arabalarda yapmışlar değerli ustalarım mesajlarınızı bekliyorum
sol kapıda bi temasızlık ya da şase olabilir sol kapı düğmeleri soketleri söküp bi bakın derim

Bende de ilginçlikler oluyor. Bir türlü gösteremedim. Sağ cam ara ara donuyor kalıyor. Kapı açma kolunun tam üzerine vuruyorum düzeliyor. Sol kapıda ise sol cam tam aşağı inince dışarıdan kapı kolu çalışmıyor.

Masraf bitmiyor. Zamanla eskiyen parçalar. Mümkünse orj. takmak lazım. Geçen yan sanayi kapı gergisi taktım pek beğenmedim. Belli parçalar kesinlikle orj. daha iyi.

Back