Yardım Cam indirime-kaldırma düğmesi

SonYolcu

Onursal Üye
Doblo
Adı
Kahramankent
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Urban
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2014
Renk
Beyaz
Şoför tarafının cam kaldırma düğmesi sallanıyor ve sanki yerinden çıkmış gibi böyle bir durumla ilk defa karşılaştım.Düğme camı indirip kaldırıyor fakat bir sıkıntı olduğu belli.Böyle bir durum başına gelen var mı?Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

BİZİM DOBLO'NUN BU TARZ KRONİK SORUNLARI VAR MECBUREN YENİSİNİ ALIP DEĞİŞTİRİYORUZ
ZAMANLA YIPRANIYOR PLASTİK MALZEME SONUÇTA
HAYIRLI AKŞAMLAR
HAYIRLI PAZARLAR
#TeamDobloBalıkesir

Maalesef aynı problem bizde de var

Yenisini almanıza gerek yok dökmesi kolay yapması kolay tırnak kırılıyor sadece

Aynı sorun bende de var iki dugmede kırık ama camları indirip kaldırıyor sadece düğme satani görmedim sol ön kapı açma ve cam açma düğmelerinin olduğu plastik komple satılıyor 190 TL idi düğme ve alt soketli kısım satan da var 45 TL civarı .ancak altını sokup bakmak lazım uymayabilir sonucta

Selamınaleyküm, arkadaşlar aynı sorun bende de vardı düğmeyi söktüm, düğmenin altında iki tane tırnak var büyük ihtimal sende de o tırnaklar kırılmıştır. Bi kablodan 2 mm kestim japonla kırılan tırnağın olduğu yere yapıştırdım orj. gibi oldu. Deneyin işe yarıyor.

Şoför tarafının cam kaldırma düğmesi sallanıyor ve sanki yerinden çıkmış gibi böyle bir durumla ilk defa karşılaştım.Düğme camı indirip kaldırıyor fakat bir sıkıntı olduğu belli.Böyle bir durum başına gelen var mı?Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Ankara'da letgoda var Doblo diye girerseniz fiyat lar uygun

Back