Cam Filmi Yasaği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eski filmi camdan kazımaları lazım üzerine yapılmaz.Üzerine yaparlarsa kazımaya üşendikleri için yaparlar hiç sağlıklı olmaz.

eski filmi söktürün ve iyice izlerini temizlerin yoksa camda leke buğu varmış gibi olur.

oguz öncelikle arabanız hayırlı olsun anlamadığım arabayı linkte vip yazmışsın araban orjinal vip ise yani orjinal deri koltuklu ise arka cmları orjinal karartılmıştır buna dikkat edin

eer değilse filmlerin güzelce temizlemesi gerekir

cam filmi 1-2-3 numaraya kadar vardır 1 numara için diğer sahibi akıllılık etmiş 3 numara felan cok karartıyor çevirmelerde sıkıntı çıkabiliyor

filmlerden ceza kesilmeyeceğine dair birsürü söylenti vardı. dün arkadaşın aracıyla atatürk havaalınana gittik geri dönüşte polis çevirmesine yakalındık filmlere takıldılar sağolsunlar sökün diyip durdular biz yalvardık ettik ama birisi geldi sağolsun bıçak attı filmlere mahvetti üstüne bide ceza yedik. Allahtan benim araçla gitmemiştik valla kavga eder sökmezdim yine bi dünya para verdik.

image.jpg
Umarım bana da denk gelmez aksi bir Polis memuru

arkadaşlar kusura bakmayı konuyu belki yanlış yerde açtım cam filimi çeken arkadaşlar petekli siyah cam filim bula bilirmiyiz

Arkadaşlar Benim D3 ün tüm d3 lerde olduğu gibi ön kapılar hariç diğerleri orjinal siyah cam
Ön camları arkalara uydurmak için kaç numara film çekmemi önerirsiniz ?

Hayırlı bu değil 50 cmye 6 m

@www.akdenizelektronik.org
1 numara yeterli olur

@sak
Sokup yaparlar sokmeye ayri takmaya ayri para alirlar bilginize..yada kendiniz sokun masraf azalir

Arkadaşlar,

Filmden dolayı ben ceza yedim. Memurla bayağı bir tartıştık. Camdaki filmleri sökmekten kurtardım ama cezadan kurtaramadım. Ve savundukları konu, "biz mobese, eds ve normal kontrollerde aracın içerisini görmeliyiz. Yani şeffaf olmalı. Kaçakçılık durumunda kimlik tespitini rahat yapmalıyız. Ben yazarım sen ister öde ister ödeme ister üst birime git istersen mahkemeye git fark etmez. Şayet iptal edecekse onlar etsin." olmuştu.

Yani ben yazarım sen istediğini yaparsın demek istiyor.

SLM ARKADASLAR BENDE ARACIMI YENİ ALDIM D 4 SAFELİNE 1 NUMARA CAM FİLMİ DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE EDERMİSİNİZ ?

Back