cam filmi sökme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aRtiSt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aRtiSt

Azimli Üye
başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar eski cam filmlerini söküp çizilmez ve daha koyu yapmak istiyorum ama söküldüğü zaman rezistansların çıktığını duydum sökmeye korktum açıkcası 😱
nasıl sökerim bilgisi olan yardımcı olabilirmi bana

arka camdaki tellere zarar verebilirsin.
sökmeye başlamadan güneş altında aracı bırak film yumuşasın.

geremy tarafından yazılan metin:
arka camdaki tellere zarar verebilirsin.
sökmeye başlamadan güneş altında aracı bırak film yumuşasın.

rezistansa zarar vermeden nasıl sökebilirim

zor sökülüyorsa camcıya bıraksan daha iyi olur belki kimyasal falan kullanır.

geremy tarafından yazılan metin:
zor sökülüyorsa camcıya bıraksan daha iyi olur belki kimyasal falan kullanır.

hiç denemedim zor mu sökülüyor bilmiyorum ama zor sökülür büyük bir ihtimal

Geremyy usta katılıyorumm bende kimyasal bir madde ile çıkacıgını düşünüyuorummm diger türlü zarar olur diye düşünüyorumm film çektirdiğin veya bir film çeken yere götürsen çözüm önerebilir belki...

kimyasalla sökülmesi taraftarıyım

teşekkürler arkadaşlar 🙂 bencede en mantıklısı film çeken yere götürüp söktürmek

ben taktırdım çok açık geldi..taktırdığım yere götürdüm daha koyu taktılar...bence de mantıklısı bu 🙂

sorunu hallettim sadece sıcakta durması yetiyo yavaş çekince çıkıyor rezistanslarda zarar görmedi

aRtiSt tarafından yazılan metin:
sorunu hallettim sadece sıcakta durması yetiyo yavaş çekince çıkıyor rezistanslarda zarar görmedi
hadi hayırlı olsun..

arkadaslar film sokme meselesi açılmışken araç ruhsat değişiminde EK-1 le gidilmesi gerekiyor ve filmlerin kesinlikle sökülmesi gerektiğini söylüyorlar düşünüyorum ruhsat değiştirenlerin hepsi elinde fön makinası filmmi söküyor muane öncesi bunun başka çaresi yokmu😡

Bizim arabada ön cam hariç bütün camlarda film var 2 numara 15.06.2011de hafif kusurlu olarak ankara istanbul yolu muayene istatsyonundan geçtim.

Back