cam film ceza yedim yardım?

Beyaz306

Azimli Üye
arkadaslar bende 2004 D1 doblo jtd vip var bildiğiniz gibi bu araçalarda fabrika çıkışlı sürgülü kapılarda bagaj bölümünde ve arka camda film var yada karatma cam ne bende tam çözemedim 😀 bu film mi karartma mı? ceza yedik napcaz😀

camların film mi değilmi onu kesinleştir.
eğer renkli cam ise bu o an polise ispatlaman lazımdı

ya bende anlamadım film mi değil mi ama ben yaptırmadım fabrika çıkışlı orjinalinde var yani

fabrika çıkışlı diyorsan renkli camdır.
boşa ceza yemişsin
2008 sonrası hep renkli çıktı

2004 olduğunu başda okudum
sana yardımcı olmaya çalışıyorum.
2008 sonrası üretilenler renkli cam yani film değil cam renkli ve bu araçlar ceza yemiyor.
sizinkide fabri çıkışlı renli cam ise bunu polise söylemeniz gerekiyordu.
geçmiş olsun.

geremy tarafından yazılan metin:
camların film mi değilmi onu kesinleştir.
eğer renkli cam ise bu o an polise ispatlaman lazımdı

katılıyorum fabrika çıkışlı siyah cam vip doblolar

Beyaz306 tarafından yazılan metin:
arkadaslar bende 2004 D1 doblo jtd vip var bildiğiniz gibi bu araçalarda fabrika çıkışlı sürgülü kapılarda bagaj bölümünde ve arka camda film var yada karatma cam ne bende tam çözemedim 😀 bu film mi karartma mı? ceza yedik napcaz😀

Senin camların orjinal benekli cam film değil ... bunu anında o salak polise kanıtlamalıydın ... olay bitmiş sana geçmiş ola ... Haaaa sonradan film yapılmışsa onu da bilmwm ama senin aracının arka camları fabrikasyon benekli ....

eğer renkli camsada üstünde normal camlardan farklı harf numarası var. '' V '' yazması galiba. ama '' E '' yazıyorsa ise normal camdır.

itiraz edilip kanıtlanan cezalar iptal edilir.bi araştır derim ben..

neden..ben hatalı park cezasına itiraz ettim,resim çektim,orada hata olmadığını kanıtladım ve iptal ettirdim.ama bildiğim kadarıyla 7 günmü ne itiraz süresi..

fabrika çıkışı dio sanmıyorumki fabrikada film çekilsin renkli camdır o bence itiraz edersen kurtarabilrsin...

fiatta varmı bilmiyorum ama bazı markalarda renkli cam ise ise bir simge oluyo mesala fordlarda camin bir köşesinde v yaziyo arastırın belki bulursunuz

cnkshn tarafından yazılan metin:
eğer renkli camsada üstünde normal camlardan farklı harf numarası var. '' V '' yazması galiba. ama '' E '' yazıyorsa ise normal camdır.

Benim camlarda V yazıyor mu dikkat etmedim ama FIAT logosu var. Buna da laga luga edecek polisi oraya gömerim 😀

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

Benim camlarda V yazıyor mu dikkat etmedim ama FIAT logosu var. Buna da laga luga edecek polisi oraya gömerim 😀
gömersin sennnn🙂))

serdarengin tarafından yazılan metin:
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

gömersin sennnn🙂))

Denemesi bedava penguen *tongue*

Back