ÇAĞDAŞ OTO TAMİR VE BAKIM SERVİSİ

izmirlidoblo

Daimi Üye
Çağdaş Oto Tamir ve Bakım Servisi
Her Türlü Araçın Periyodik Bakımı ve Tamiri İtinayla Yapılır.
32 Yıllık Deneyimimiz ,6 Araç Kapasiteli Tamirhanemizle ve Kendi Yerinde Müşterilerimize En İyi Hizmeti Vermeye Amaçlayan Bir Tamir ve Bakım Servisidir Çağdaş Oto.
Her Marka Araçınızın Düzenli Periyodik Bakımları ve Diğer Yapılan İşlemler Araç Kayıt Programımızda Düzenli Not Alınır.Otomobilinizde Her Türlü Arızaya Neden Olabilecek Durumlar Önceden Ustamız Tarafından Tespit Edilip Sizi Bilgilendirilip Önlem Almanıza Yardımcı Olunur..
0232-282-06-38 izmirli doblolar için

Adres:677/46 sok no:13 izmir oto tamircileri 6.sanayi sitesi buca-izmir

Team Doblo üyelerini bekleriz.

adam dükkanın tabelalı girişini de koyar yaw 😀

tamir ve bakım konusunda sorularınızı sorabilrisiniz bu konu altında elimden geldiğince sorularınızı yanıltlayacağım illa doblo olması şart değil

o dediğiniz sorun eski kasa dobloların klasik arızası hele 1.9 jtd ise ama lastiklerden yapabiliyoo görmek lazımm ama abs var mı latik markası ne kaç yıl oldu takılalı pirelliyse normal orjinal lastiğiysee

bu konuda benim düşüncem farklı..doblonun kızaklama arka aksta oluşuyor..bence sorun arka aksa binen yük az olduğu için ...çok çabuk kilitlemeye giriyor..aracın en büyük ağırlığı ön tarafta.....uzun yolculuklarda arabamda yük olduğunda..kızaklama diye bir sorun hiç olmadı..

Hayırlı işler dilerim usta*comfort*

Güncel evet arkadaşlar forumdakli çoğu arkadaş yaptığımız tamir ve bakım işlemlerimizin kusursuluğunu bilir izmirli forum üyelerine periyodik bakımlarda ve diğer motor,şanzuman,yürüyen aksam konusunda sizlerin hizmetinizdeyiz.forum üyelerine ayrıca periyodik bakım ve tamir işlemlerinde %20 e varan özel indirimlerimiz mevcuttur.

Fiat marka araç sahiplerinin tercihi Çağdaş Oto

Çağdaş Oto Servis
677/46 sok no:13 6.sanayi sitesi Buca-İzmir
0232-282-06-38

Uploaded with

Uploaded with

arkadaşlar merhaba bende 2006 1.3 doblo var ilk sahibiyim 155.000'de, benimarcımda da "motor yağ basıncı az" uyarısını 2500 devirden sonra veriyor. yağı, yağ filitresini, yağ müşürünü, soğutucuyu değiştirdim hala aynı mesajı veriyor. Fakat aracın gidişinde sesinde bir problem yok. Şimdi ne yapmalıyım.? başına gelen varmı.

görmek lazım ama eksantirik zincirinde ananormal boşlu varsa ama yağ pompasına bakmak lazım yağ basıncını düşüren bir etken var

ustam 2 sorum olacaktı.
-1.4 fire motor kaç litre yağ alıyor filitre değişimi birlikde.
klavuzda 2.6 lt yazıyor 3 lt ye yakın koyduk problem olmaz değilmi.
-soğuk motor ilk çalıştırma esnasında radyatör su sıcaklığı uyarıs veriyor yazın ve sıcak çalışmalarda olmuyor akü zayıflığındanmı yoksa hararet müşürümü arızalı.
yolda rampada sıcakda sıkıntı yok ısı göstergeside sağlam gözüküyor.

geremy tarafından yazılan metin:
ustam 2 sorum olacaktı.
-soğuk motor ilk çalıştırma esnasında radyatör su sıcaklığı uyarıs veriyor yazın ve sıcak çalışmalarda olmuyor akü zayıflığındanmı yoksa hararet müşürümü arızalı.
yolda rampada sıcakda sıkıntı yok ısı göstergeside sağ
lam gözüküyor.

sizin akü sizlere ömür sürekli grandepunto marka araç tamiri yaptğığımız için forum.grandepuntotr.com un işlerini yapıyoruz motor suyu çok sıcak abs testi ilk çalıştırmada görülüyosa hararet bi anda sona vurup iniyosa akü gidiyodur acil değiştirn

izmirlidoblo tarafından yazılan metin:
geremy tarafından yazılan metin:
ustam 2 sorum olacaktı.
yolda rampada sıcakda sıkıntı yok ısı göstergeside sağ
lam gözüküyor.

sizin akü sizlere ömür sürekli grandepunto marka araç tamiri yaptğığımız için forum.grandepuntotr.com un işlerini yapıyoruz motor suyu çok sıcak abs testi ilk çalıştırmada görülüyosa hararet bi anda sona vurup iniyosa akü gidiyodur acil değiştirn

teşekkür ederim.
3 yıllık orjinal fiat 50 amperlik akü 1 yıldan fazla süredir bu sorun var.
akü ile ilgili sıkıntı yaşamadım yaz kış tek marşda çalışıyor.arıza kodu gözükmüyor.
forum.grandepuntotr.com devamlı takip ediyorum aküden kaynaklandığını değiştirince düzeldiğini söylüyorlar.
marşda sıkıntı olmadığı için bitene kadar değiştirmiyeceğim.😀

yağ soruma yorumunuz nedir?

ilk defa (1,5 aydır) doblo ve dizel araç kullanıcısıyım. arabamı ilk çalıştırdığımda rolentada çalışırken ıslık sesine benzer inceden bir ses geliyor. arabayı yeni aldığım zaman bakıma sokmuştum bu hususu söyledim adam bakarız dedi ama ses halen var.
belkide normaldir dizel araçlarda veya doblolarda bilemiyorum ama aklıma takıldığı için sizlerlede paylaşayım diyorum. biraz gaza basınca ses kesiliyor. normal sürüş esnasında ise kesinlikle böyle ses veya kayış kaydırma gibi cıyk sesi falan çıkarmıyor ... bu ses neden olabilir ki ?

hayırlı olsun arkadaşım araç rolantide çalışırken devamlı yapıyormu yoksa belli bir süre sonra kesiyormu.
rolantideyken kayışın üzerine su dök ses varmı yokmu öyle bir dene ses kesiyorsa kayış sertleşmiştir. yoksa devir daim ile gergiden yapabilir.

Back