bursalımı satıyoruz...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mico16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mico16

Daimi Üye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-basima-bela-guzelligin-k-122300957/detay abilerim sizce fiyat uygunmu. pazarlık var.

fiyat iyi bence de fazla öldürme hayırlı olsun

hayırlı satışlar kardeşim aracın maşallah temiz fiyatıda arkadaşlarımın dediği gibi çok indirme son 26.000 aşağısı olmaz bence

hayırlı olsun doblon çok temiz maşallah fiyatı iyi son 25000 bine kadar normal ama sen biraz 26 ları zorla

hayırlı satışalar.

hayırlı satışlar.

hayırlı satışlar kardeşim aracın maşallah temiz fiyatıda arkadaşlarımın dediği gibi çok indirme son 26.000 aşağısı olmaz bence
Sağol abicim. elimizden geldiği kadar temiz tutmaya çalışıyoruz. Vallahi benden araba alanların şansı var böyle temizini biraz zor bulurlar. 🙂 ama bizim ön lastiklerde çatlak var. onlarıda değiştirirsek tam olacak. lastikler GOOD YEAR DuraGrıp

hayırlı satışlar mustafa. 2 hafta önce pazarda vardı. 2011 1.3 17000 kmde. 23 binliraya aldım. 28 binliraya sattım aracı 2 gün içinde. adama icra gelcekmiş. 23e olur dedi. hiç pazarlık etmedim. dynamic model. ama şunu farkettim. safeline kadar az yakmıyor yeni 1.3ler.

hayırlı satışlar mustafa. 2 hafta önce pazarda vardı. 2011 1.3 17000 kmde. 23 binliraya aldım. 28 binliraya sattım aracı 2 gün içinde. adama icra gelcekmiş. 23e olur dedi. hiç pazarlık etmedim. dynamic model. ama şunu farkettim. safeline kadar az yakmıyor yeni 1.3ler.

yenilerin az yakma şansı yok bence fethi.demiştik ya hem tonaj ağır,hem kasa yüksek ve geniş.90 lık motor safilan da olsa daha az bile yakabilirdi belki.

aynısını düşünüyorum mehmet abi.

Valla Fethi abi safeline kullanmadığım için ne söylesem yalan olur. dediğin gibidir tabii,safeline kadar az yakmıyordur ama biz dobloyu almadan önce hyundai starex,h100,mitsubishi l300 kullandığımız için yakıtları gerçekten fazlaydı. mesela starex 120 kilometrelik yol 60 tl'den aşağı mazot yemiyordu. Daha sonra doblo ile 120 km'lik yolu 25 tl 30 tl gibi bi yakıtla gidince epey bi şaşırdık. O yüzden bizim doblodan daha düşük bi yakıt beklentimiz yok. Tek sorunu şehir için ortalama yakıt değerlerinin biraz fazla olması. ee tabi aracın kasasıda ağır..

Back