Sağol abicim. ama insanlar fiyatı çok fazla buluyorlar. biz bile 27.000'ye aldık. 🙂fiyat iyi bence de fazla öldürme hayırlı olsun
Sağol abicim. elimizden geldiği kadar temiz tutmaya çalışıyoruz. Vallahi benden araba alanların şansı var böyle temizini biraz zor bulurlar. 🙂 ama bizim ön lastiklerde çatlak var. onlarıda değiştirirsek tam olacak. lastikler GOOD YEAR DuraGrıphayırlı satışlar kardeşim aracın maşallah temiz fiyatıda arkadaşlarımın dediği gibi çok indirme son 26.000 aşağısı olmaz bence
Sağol abi 🙂hayırlı satışalar.
sağol abicim saygılar... 🙂hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar mustafa. 2 hafta önce pazarda vardı. 2011 1.3 17000 kmde. 23 binliraya aldım. 28 binliraya sattım aracı 2 gün içinde. adama icra gelcekmiş. 23e olur dedi. hiç pazarlık etmedim. dynamic model. ama şunu farkettim. safeline kadar az yakmıyor yeni 1.3ler.
Valla Fethi abi safeline kullanmadığım için ne söylesem yalan olur. dediğin gibidir tabii,safeline kadar az yakmıyordur ama biz dobloyu almadan önce hyundai starex,h100,mitsubishi l300 kullandığımız için yakıtları gerçekten fazlaydı. mesela starex 120 kilometrelik yol 60 tl'den aşağı mazot yemiyordu. Daha sonra doblo ile 120 km'lik yolu 25 tl 30 tl gibi bi yakıtla gidince epey bi şaşırdık. O yüzden bizim doblodan daha düşük bi yakıt beklentimiz yok. Tek sorunu şehir için ortalama yakıt değerlerinin biraz fazla olması. ee tabi aracın kasasıda ağır..hayırlı satışlar mustafa. 2 hafta önce pazarda vardı. 2011 1.3 17000 kmde. 23 binliraya aldım. 28 binliraya sattım aracı 2 gün içinde. adama icra gelcekmiş. 23e olur dedi. hiç pazarlık etmedim. dynamic model. ama şunu farkettim. safeline kadar az yakmıyor yeni 1.3ler.