BURSALI DOBLOCULAR ETKİNLİK OLSA FENA OLMAZ HANİ :)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
aynen katılıyorum

Toplansınlar serdarım da ursa çok uzak. Bursa daha uygun olur diyorum*hehe*
ahahha la periskop gibi göz var sendede beya🙂

alem bu baki abi ya.😀

Duüya buysa alem benim Alooooooooo

la baki abimle dalga gecmeyin....yaşlandı agam gözleri görmüyo🙂)) ayıptır gecmeyin dalgaa

herkese selam... gerçi bende yeniyim ama bursada etkinlik olsa. katılmayı çok isterim..

yenilikle falan ilgisi yok abi. organizasyodan haberdar olursun. herkese açık. sıkıntı yok.

abi serkan kardeşimiz dün üye olmuş. tanışma msjından hemen sonra da toplanalım demiş. o yüzden dikkat çekti. senin üyelik tarihine bakıyorum ocak. araştırma yapmadan msj sayından fazla aktif olmadığın çıkıyo ortaya. yani sen yeni bir kayıt değilsin. sadece aktifliğin daim olmamış o kadar. senden yana sıkıntı yok yani. eğer profilinde mail adresin yazıyorsa organizasyon olduğunda sadece burdan değil mail yoluyla da bilgilendirilceksin zaten.

ben ocak ayında üyelik yaptım ama işim sebebiyle birdaha siteye giremedim. geçen haftadan beri takip etmeye çalışıyorum. bu yüzden kendimi serkan kardeşle aynı yere koydum. insan birden bu sıcak ortamı görünce hemen herkesle tanışıp kaynaşmak istiyor..

ne mutlu bize abi o zaman. sana bu hoşsohbet ortamını gösterebildiysek. toplantı için de havaların biraz da olsa ısınmasını bekliyorum abi. kış döneminde insanlar sitede daha aktif oluyolar. hem daha fazla kişiye ulaşmış oluruz. hem daha kolay.

TOPLANALIMDA BÜTÜN URSA ARABA GÖRSÜN
dostum bu ne hız🙂
ilk mesajın merhaba ikincisi toplanalım ahahah
hele bi tanış,kaynaş,dostlar senı tanısın,sen onları tanı🙂
bu cevabı görünce

dostum alınma yav...biz destekliyoruz tüm buluşmaları..üyeler için üye camurluk stikerleride bizden...yeterki bulusun kaynasın,sayı verin hepinize gönderelım stıker.......hadi bakalım yapın organizasyonu...

Serkan öyle ilk fırsatta tanışmak buluşmak istitiyorum la kurtulamazsın ilk İstanbul buluşmasına gelecen samimiyetini görecez kardeşim siz Bursa buluşmasını yapın kendi adıma söylüyorum BAki abiniz orada

Bir terslik olmazsa çok isterim istanbul buluşmasına gelmeyi.. gerçi işim gereği her cuma ve cumartesi istanbuldayım.

O zaman gel bir hafta istanbula geldiğinde çayımı iç ön tanışma yapalım seninle kardeşim

aynen haber verin bende geleyim...doya doya buluşalım🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back