Bursadan Selamlar 16ALE680

ati3.25

Yeni Üye
Doblo
Adı
ATİLLA MİNTAŞ
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Cümleten Selamınaleyküm,

Atilla MİNTAŞ, 1987 Ankara doğumluyum. Aslen nevşehirliyim ama ankarada doğdum. Bursada yaşıyorum. Yerli bi firmada klima teknisyeni olarak çalışıyorum. Modifiye ve sanal tuning ilgi alanlarım. Profesyonel değilim ama araç üstünde düşündüklerimi fotoğraflara yansıtarak kendimce bişeyler yapıyorum. en mutlu olduğum hobim.

2020 model yeni aldığımız Fıat doblo maxi kullanıyorum. Henüz 2.005 Km yol yaptık.

Herkese keyifli forumlar diliyorum. Bu büyük aileye katıldığım için ayrıca mutluyum.
20201121_084730 (1).jpg

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah

Hoş geldiniz hayırlı olsun inşaallah.

Hayırlı olsun

Cümleten Selamınaleyküm,

Atilla MİNTAŞ, 1987 Ankara doğumluyum. Aslen nevşehirliyim ama ankarada doğdum. Bursada yaşıyorum. Yerli bi firmada klima teknisyeni olarak çalışıyorum. Modifiye ve sanal tuning ilgi alanlarım. Profesyonel değilim ama araç üstünde düşündüklerimi fotoğraflara yansıtarak kendimce bişeyler yapıyorum. en mutlu olduğum hobim.

2020 model yeni aldığımız Fıat doblo maxi kullanıyorum. Henüz 2.005 Km yol yaptık.

Herkese keyifli forumlar diliyorum. Bu büyük aileye katıldığım için ayrıca mutluyum. 37813 dosyayı görüntüle
Ailemize hoşgeldiniz
#TeamDobloBalıkesir'den Selamlar

Hayırlı olsun kazasız belasız.

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah.

Back