BURADAKİ YAĞ FİYATLARI GERÇEKTEN ÇOK uygun

MEHMET78

KARABÜK YÖNETİCİSİ
Yetkili Kişi
Yönetici
Başka Araç
Adı
MEHMET
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Başka Araç
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
BEYAZ
BURADAKİ YAĞ FİYATLARI GERÇEKTEN ÇOK uygun.bakım yapacaklara güzel kampanya.

http://www.otostart.com/

teşekkürler abi gerçekten fiyatlar uygun. alıp bitane köşeye koyayım nasıl olsa senelik bakım yaptırıyoruz.

paylaşım için teşekkürler.
yav arkadaş bütün yağ üreticileri 4 litrelik ambalajlarda satıyo. benim araç 5 litre yağ alıyo. yani ben hiçbir zaman ekonomik alamıyorum yağı. yağ değişiminde 90 lira yağ parası ödüyorum. 🙁

yav arkadaş bütün yağ üreticileri 4 litrelik ambalajlarda satıyo. benim araç 5 litre yağ alıyo. yani ben hiçbir zaman ekonomik alamıyorum yağı. yağ değişiminde 90 lira yağ parası ödüyorum. 🙁
ı

aynı sıkıntı bende de mevcut fethi.ve 1 litrelikler daha pahalı. 2 tane 4 lt lik almak daha mantıklı gibi.

yağcılarda büyük ambalajlar var abi. onlardan almak lazım. 8-10 litre.

mobil 5w-30 hakan abi.

bilemicem hakan abi. ama ikisi de kendini kanıtlamış marka. ikisi de iyi.

Paylaşım için sağolun Mehmet Hocam. Yalnız fiyatları göremiyoruz o kötü site adına. Bence site iyi bir pazarlama taktiği yapmıyor kendi adına.
Fethi yağı nereden alıyorsun?

Paylaşım için sağolun Mehmet Hocam. Yalnız fiyatları göremiyoruz o kötü site adına. Bence site iyi bir pazarlama taktiği yapmıyor kendi adına.

ilk sayfada görüküyor bazılarının fiyatları.ama dediğiniz gibi yanlış ama bazı iteler üye sayısını çoğaltmak için o yöntemi kullanıyorlar.ben 4-5 sene önce o yüzden üye olmuştum.sonra uğraşıyorum uğraşıyorum bilgileri hatırlayamıyorum.uzun uğraşlar sonunda bulmuştum kullanıcı adımı.ama lastik fiyatları falanda çok uygun gibi.

valla abi genellikle bakım yaptırdığım yerden alıyorum. 90 lira tutuyo 5 litre yağ.

valla abi genellikle bakım yaptırdığım yerden alıyorum. 90 lira tutuyo 5 litre yağ.
Tam sentetik değil sanırım

paylaşım için teşekkürler...

paylaşım için teşekkürler...

mobil 5w-30 full sentetik abi. niye öyle dedin ucuz mu yani? 🙂

mobil 5w-30 full sentetik abi. niye öyle dedin ucuz mu yani? 🙂
4 lt 120 tl[small]ÜSTÜ DİYE BİLİYORUM MOBİL 1[/small]. Çok Ucuz geldi bana.

Back