kapali-uye
Aktif Üye
Aracım Yok- Kayıt
- 23 Ağustos 2023
- Adı
- irfan artan
- Kan Grubu
- 0 -
- Aracınız
- Aracım Yok
Normal bu soğukta ısınana kadar herkes duman salar🙂Peki sabah araç soğukken hararet yükselene kadar rolantide beyaz duman atması normalmi ısınınca kesti yağd suda eksilme yok
Benim salmıyor. Soğukta hiç duman görmüyorum. sanırım bu da bir anormallik 🙂 Genelde tüplü ve benzinli araçlarda oluyor. Sokaklarda onları görüyorum. bir daha dikkat edeceğim. Hatta videoya alacağım. Sabah 6 da çalıştırıyorum hiç duman muman yok.Normal bu soğukta ısınana kadar herkes duman salar🙂
İzmirdesin galiba arkadaş edirne trakya soğuğunu düşünürsek bu gayet doğal birde rolantide olmayabilir giderken solar dumanı ısınana kadar kısaca illaki atıyordurBenim salmıyor. Soğukta hiç duman görmüyorum. sanırım bu da bir anormallik 🙂 Genelde tüplü ve benzinli araçlarda oluyor. Sokaklarda onları görüyorum. bir daha dikkat edeceğim. Hatta videoya alacağım. Sabah 6 da çalıştırıyorum hiç duman muman yok.
Bende de aynı şey varPeki sabah araç soğukken hararet yükselene kadar rolantide beyaz duman atması normalmi ısınınca kesti yağd suda eksilme yok