Buhar

kapali-uye

Aktif Üye
Aracım Yok
Adı
irfan artan
Kan Grubu
0 -
Aracınız
Aracım Yok
Herkese iyi akşamlar aracım 2016 model 185binde 1.3 doblom var yağ çubuğundan çok hafif bir buhar geliyor bu normalmidir

Normal sonuçta kartere inen bir hava boşluğu yapıyor sıcakken açtığınızda mutlaka buhar çıkar bazı çok bilmişler motorun sorun çıkarmaya başlamış diyebilir kulak asma

Teşekkür ederim cengaver bey

Üstten egzantrik li her motor da yağ çubuğu ndan atım olur

Bu az olur çok olur motorun cinsi durumu etkendir

Peki sabah araç soğukken hararet yükselene kadar rolantide beyaz duman atması normalmi ısınınca kesti yağd suda eksilme yok

Peki sabah araç soğukken hararet yükselene kadar rolantide beyaz duman atması normalmi ısınınca kesti yağd suda eksilme yok
Normal bu soğukta ısınana kadar herkes duman salar🙂

Normal bu soğukta ısınana kadar herkes duman salar🙂
Benim salmıyor. Soğukta hiç duman görmüyorum. sanırım bu da bir anormallik 🙂 Genelde tüplü ve benzinli araçlarda oluyor. Sokaklarda onları görüyorum. bir daha dikkat edeceğim. Hatta videoya alacağım. Sabah 6 da çalıştırıyorum hiç duman muman yok.

Benim salmıyor. Soğukta hiç duman görmüyorum. sanırım bu da bir anormallik 🙂 Genelde tüplü ve benzinli araçlarda oluyor. Sokaklarda onları görüyorum. bir daha dikkat edeceğim. Hatta videoya alacağım. Sabah 6 da çalıştırıyorum hiç duman muman yok.
İzmirdesin galiba arkadaş edirne trakya soğuğunu düşünürsek bu gayet doğal birde rolantide olmayabilir giderken solar dumanı ısınana kadar kısaca illaki atıyordur

Bende de aynı şey var
Hatta biraz fazla ısınınca kesiyor ama ısınana kadar mahvediyor
Enjektör den kaynaklı sanırım baktırdım ama vakit olursa başka yere de gösterecem

Ben enjektörleri yeni yaptırdım dikkat ettim hava soğukken bütün araçlarda oluyo bı kaç ustaya sordum normal dediler

Back